ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Από πίτσες και μπέργκερ στη... μακαρονάδα ο Ρανιέρι

Πέρυσι όλη η Λέστερ έζησε ένα πρωτόφαντο όνειρο, με τον Κλάουντιο Ρανιέρι και τους παίκτες του να πετυχαίνουν ένα από τα μεγαλύτερα θαύμα στην ιστορία του αγγλικού αλλά και του παγκοσμίου ποδοσφαίρου με την κατάκτηση της Premier League και μάλιστα με διψήφια διαφορά έναντι της 2ης Άρσεναλ.



Ήταν μάλιστα τέτοιο το δέσιμο και η χημεία μεταξύ των μελών των "αλεπούδων" ώστε ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Ελλάδας να κερνάει πίτσες τους παίκτες του όταν κάποια στιγμή κατάφεραν να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους.

Φέτος όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά, η πρωταθλήτρια Αγγλίας δίνει μάχη για την παραμονή της ούσα μόλις δύο πόντους πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και τα σενάρια περί απόλυσης του Ρανιέρι έχουν αρχίσει να φουντώνουν επικίνδυνα.



Η πίεση που δέχεται ο Ιταλός είναι μάλιστα τέτοια που σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ της "Mirror" έδωσε εντολή να αντικατασταθούν τα μπέργκερ με κοτόπουλο που δίνονταν στους παίκτες του μετά από αγώνες με ζυμαρικά, με την αλλαγή αυτή στο μενού να έχει πάντως ενοχλήσει αρκετούς από τους ποδοσφαιριστές του...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code