ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Γιατί έμεινε έξω ο Μπουχαλάκης και το μπέρδεμα στη θέση "6"

Μας έχει μπερδέψει λίγο ο Μπέντο. Και όχι μόνο εμάς. Έχει μπερδέψει και τους ποδοσφαιριστές του.
Γενικότερα η αποχώρηση του Λούκα Μιλιβόγεβιτς και η μεταγραφή του στην Κρίσταλ Πάλας, σαν να έχει φέρει μία μικρή αναστάτωση στο… μυαλό του Πορτογάλου τεχνικού.

Πολύς ντόρος έχει γίνει τις τελευταίες μέρες για το ποιος θα καλύψει το κενό του Σέρβου άσου. Υπήρχε μία σύγχυση παραμονή του αγώνα με τον Άρη. Στις δοκιμές είχε «φωτογραφίσει» τον Μπουχαλάκη, αλλά μη νομίζετε ότι το πίστευαν και αρκετοί ότι θα προχωρούσε στη συγκεκριμένη κίνηση. Πίστευαν ότι θα στηριζόταν εξ αρχής στον Ρομαό που είναι καθαρόαιμο «εξάρι».

Τελικά, ο Μπέντο επέλεξε τον Κρητικό χαφ για το ματς με τους «κίτρινους» και δύο μέρες αργότερα, το Σάββατο (4/2) δηλαδή, έφερε τα πάνω-κάτω. Προτίμησε - προς έκπληξη αρκετών - να τον αποκλείσει από την αποστολή του αγώνα με τον Ηρακλή!

Είναι κάποιες κινήσεις που έχουν προκαλέσει ερωτηματικά. Για ποιο λόγο λοιπόν ο Πορτογάλος τον άφησε έξω από τον Ηρακλή; Από εκεί δηλαδή που κόντρα στο… ρεύμα έδειχνε ότι σε πρώτη φάση θα πήγαινε με τον Μπουχαλάκη σε ρόλο «αντι-Μιλιβόγεβιτς», γιατί τον «έκοψε» από την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον «Γηραιό» (5/2, 19.30);

Απάντηση ξεκάθαρη δεν έχει δοθεί από το Ρέντη. Κι αυτό οφείλεται φυσικά στον Πάουλο Μπέντο, ο οποίος έχει φροντίσει τουλάχιστον στην υπόθεση του «αντι-Μιλιβόγεβιτς» να μπερδέψει τους πάντες και τα πάντα.

Αν ήθελε για παράδειγμα να καθιερώσει και να δώσει ρυθμό στον Μπουχαλάκη, δεν θα έπρεπε να τον ξεκινήσει κόντρα στον Ηρακλή; Αυτό τουλάχιστον λέει η ποδοσφαιρική λογική.

Εκτός πια κι αν δεν τον ενθουσίασε ο Ανδρέας στο ματς με τον Άρη (σενάριο που μοιάζει να είναι και το πιθανότερο) και προτίμησε με τον Ηρακλή να πάει στα… σίγουρα και τον Αλεξί Ρομαό. Έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να έχει τελείως διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Μιλιβόγεβιτς, αλλά τουλάχιστον γνωρίζει τη θέση. Τόσα χρόνια ως «εξάρι» έβγαλε το ψωμί του στη Μασσαλία. Ο δε Μπουχαλάκης δεν είναι αμυντικός χαφ, όσο κι αν το προσπάθησε ο Σίλβα, όσο κι αν το προσπαθεί και ο Μπέντο.

Οπότε, με τον Ηρακλή θα χρησιμοποιηθεί ο Ρομαό και… βλέπουμε! Σημασία έχει ποιος θα παίξει κόντρα στην Οσμάνλισπορ. Να θυμίσουμε ότι σε δέκα μέρες είναι το ματς με τους Τούρκους και μέχρι τότε θα πρέπει να έχει καταλήξει ο Μπέντο στον «αντι-Μιλιβόγεβιτς».

Η ΠΙΘΑΝΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ
Δεν μας έχει μπερδέψει ο Μπέντο μόνο με το ποιον έχει τελικά στο μυαλό του για «εξάρι» ενόψει Οσμάνλισπορ. Ακόμα και για την ενδεκάδα που σκοπεύει να παρατάξει κόντρα στον Ηρακλή, δεν ήταν και τόσο διαφωτιστικός στην τελευταία προπόνηση.

Έχουμε και λέμε λοιπόν: Καπίνο στα γκολπόστ και Φιγκέιρας, Μποτία, Βιάνα και Ντε Λα Μπέγια στην τετράδα της άμυνας. Αυτοί θα πρέπει να θεωρούνται σίγουροι. Από εκεί και πέρα, ο Ρομαό φαντάζει φαβορί, αν και ο Μπέντο σαν να έδειξε ότι έχει στο μυαλό του και τον… Ανδρούτσο. Ο Αντρέ Μάρτινς θα συμπληρώσει το δίδυμο στα χαφ και ο Φορτούνης θα περάσει πίσω από τον Ιντέγιε. Ο Σεμπά θα βρεθεί στο ένα «φτερό» της επίθεσης και μένει να φανεί ποιος θα είναι στο απέναντι! Η τελευταία δοκιμή έδειξε τον Μάριν και όχι τον Μανθάτη. Ο δε Ελιουνούσι ήταν συνεχώς με τους αναπληρωματικούς…

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code