ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Λέστερ - Λίβερπουλ 3-1 στην μετά Ρενιέρι εποχή.

Στο πρώτο ματς της Λέστερ στη μετά Ρανιέρι εποχή οι «αλεπούδες» ήταν άλλη ομάδα και συγκεκριμένα σαν εκείνη που πήρε πέρυσι το πρωτάθλημα, κάνοντας πλάκα στη Λίβερπουλ
με 3-1
Ο άνθρωπος που οδήγησε την Λέστερ σε έναν από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιρικούς άθλους, ο Κλαούντιο Ρανιέρι, αποχώρησε από την ομάδα και τα σενάρια θέλουν τους παίκτες των «αλεπούδων» να είναι εκείνοι που ουσιαστικά έδιωξαν τον Ιταλό. Και μάλλον ισχύει...
Αυτό φάνηκε εξάλλου στο πρώτο ματς μετά το τέλος του Ρανιέρι από την Λέστερ, καθώς στο ματς με την Λίβερπουλ οι περσινοί πρωταθλητές δικαιολόγησαν τον τίτλο τους και πήραν μεγάλη νίκη με 3-1 και ένα σημαντικό τρίποντο στη μάχη που δίνουν για την παραμονή στην Premier.

Το σκορ άνοιξε ο Τζέιμι Βάρντι, ο οποίος πέρυσι ήταν το πρώτο... κανόνι της Λέστερ, όμως φέτος ακολούθησε την κακή πορεία της ομάδας του. Στο 28΄ λοιπόν ο Βάρντι βγήκε στην πλάτη της άμυνας της Λίβερπουλ και με εξαιρετικό πλασέ έκανε το 1-0 και έδωσε... αέρα στην ομάδα του, προκειμένου να φτάσει και σε δεύτερο γκολ πριν το τέλος του ημιχρόνου. Ο Ντρινκγουότερ στο 38΄ με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή έγραψε το 2-0 και έβαλε τις βάσεις για τη νίκη!

Στην επανάληψη η Λέστερ μπήκε φουριόζα και ήρθε το 3-0 με το δεύτερο γκολ του Βάρντι στο 60΄, αυτή τη φορά με κεφαλιά, ενώ η Λίβερπουλ μείωσε στο τελικό 3-1 με τον Κουτίνιο στο 68΄.

Έτσι η Λίβερπουλ παρέμεινε στην 5η θέση με 49 βαθμούς, βλέποντας την πλάτη των Άρσεναλ (50), Σίτι (52), Τότεναμ (53) και Τσέλσι (63΄), με την Λέστερ να ξεφεύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού με 2 βαθμούς και να βρίσκεται στην 15 θέση με 24 πόντους παρέα με την Σουόνσι.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code