ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ντέρμπι από παλιά! Ηρακλής - ΑΕΚ 2-2

Η αναμέτρηση η οποία έκλεισε την 20η αγωνιστική της  Superleague βρήκε αντιμέτωπες τον Ηρακλή με την ΑΕΚ.
Η μοναδική απουσία της  Ένωσης ήταν ο Πατίτο , ενώ από την πλευρά του Γηραιού ο Ζιαμπάρης.

Το άρθρο υπογράφουν οι απεσταλμένοι μας Παναγιώτης Καρπαθάκης και Παύλος Κερασιώτης.

Ένα ματς για γερά νεύρα διεξήχθη στο Καυταντζόγλειο όπου αν και προηγήθηκε η ΑΕΚ, κατάφερε να αντιδράσει  ο Ηρακλής  πριν από την λήξη του πρώτου ημιχρόνου και στην συνέχεια γύρισε το ματς , με την ΑΕΚ να μην λέει την τελευταία της λέξη και να ισοφαρίζει τον αγώνα.
Στο 12’ είχαμε την πρώτη ουσιαστική φάση όπου ο Λάζαρος πέρασε από τα δεξιά αλλά το σουτ  ήταν χλιαρό. Στο αμέσως επόμενο λεπτό χαμένο τετ τα τετ από πλάγια θέση, αυτή την φορά ο Ντιντακ , μετά από εξαιρετική πάσα του Μάνταλου. Η πίεση συνεχίστηκε από την πλευρά των φιλοξενούμενων με τον Λάζαρο, ωστόσο να μην βρίσκει σωστά τον Βάργκας και να προλαβαίνει την μπάλα με έξοδο ο Χουάντερσον.
Το γκολ έρχεται στο 19’ για την ΑΕΚ μετά από κακό κόρνερ του Ηρακλή, τσίμπησε ο Μάνταλος στο χώρο του κέντρου βγαίνοντας σε κόντρα  4 με 1 και τον αρχηγό της Ένωσης να πασάρει την κατάλληλη στιγμή στον Βάργκας , ο οποίος με ωραία προσποίηση απέφυγε τον αμυντικό του Ηρακλή και πλάσαρε με το αριστερό τον Χουάντερσον
Στο 21’ γίνεται η πρώτη ουσιαστική ευκαιρία του Ηρακλή με την σέντρα του Μοντέιρο από τα δεξιά και τον Κούρο να παίρνει την κεφαλιά στο ύψος της  μικρής περιοχής και η μπάλα να  περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μπάρκα.
Αναγκαστική αλλαγή στο 31’ για την ΑΕΚ όπου ο Μπακάκης πέρασε στην θέση του τραυματία Γκάλο. Στο 39 ‘ έρχεται το γκολ για τον Ηρακλή με εκτέλεση φάουλ  του Λεοζίνιο και τον Περόνε να κάνει την προβολή  από το ύψος της μικρής περιοχής  και να περνά  η μπάλα κάτω από  το σώμα του Μπάρκα.
Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου μέχρι να πετύχει το γκολ ο Ηρακλής δεν υπήρχε κάποια αξιόλογη φάση για καμία από τις δυο ομάδες.
Στο 57’ λάθος συνεννόηση Μπάρκα -  Βράνιες με τον τελευταίο να γυρνάει με κεφαλιά προς τον εξουδετερωμένο Μπάρκα  και τον Μπακάκη να προλαβαίνει και να διώχνει  τελευταία στιγμή σε πλάγιο.
Πέντε λεπτά μετά τραγικό λάθος του Μπάρκα ο οποίος δεν έδιωξε γρήγορα  και το εκμεταλλεύθηκε ο Κούρος ,και  με τελικό αποδέκτη τον Μοντέιρο  ο Ηρακλής  γυρνάει  τον αγώνα, γράφοντας το 2-1 ατο 62’.
Στο 75’ ωραίος συνδυασμός Πέκχαρτ, Αραούχο και Χριστοδουλόπουλου με τον Αραούχο να πλασάρει και σε πρώτη φάση να αποκρούει ο Χουάντερσον αλλά στην συνέχεια σε κενή εστία κάνει το 2-2 ο Χριστοδουλόπουλος.
Προς  το τέλος  του παιχνιδιού ακόμη μια καλή ευκαιρία για την ΑΕΚ, ο Αραούχο βγάζει σε τετ τα τετ τον Πέκχαρτ από τα αριστερά με τον τελευταίο να   πλασάρει χλιαρά με το αριστερό και να μπλοκάρει εύκολα ο τερματοφύλακας του Γηραιού.
Στο 80’ έχουμε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και  συνάμα την αποβολή του  Μπακάκη για θέατρο.
Λίγο πριν την λήξη του ματς λίγο έλλειψε η ΑΕΚ να δεχθεί και άλλο γκολ . Συγκεκριμένα στο 92’ εκπληκτική προσπάθεια του Σαραμαντά να μοιράζει  στον  Περόνε όπου ήταν στο ύψος της μεγάλης περιοχής και αυτός με την σειρά του έσπασε δεξιά στο Λεοζίνιο ο οποίος με πλασέ έστειλε την μπάλα λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Μπάρκα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code