ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

H πρώτη φωτογραφία του 2017 για Τσαπεκοένσε που συγκλονίζει

"Μία φωτογραφία αξίζει όσο χίλιες λέξεις". Ο Νέτο, ένας από τους τρεις μοναδικούς ποδοσφαιριστές που κατάφεραν να επιζήσουν από την πτήση θανάτου της Τσαπεκοένσε στα τέλη Νοεμβρίου επέστρεψε στα αποδυτήρια της "Τσάπε" για την πρώτη συγκέντρωση της βραζιλιάνικης ομάδας ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν και ο σύλλογος ανέβασε μία χαρακτηριστική φωτογραφία στον επίσημο λογαριασμό στο Twitter με την παραπάνω λεζάντα.







Στη συγκεκριμένη φωτογραφία ο 31χρονος σέντερ μπακ, ο οποίος χρησιμοποιεί πατερίτσες μέχρι να μπορέσει να περπατήσει όπως πρότινος, απεικονίζεται να συνομιλεί με αρκετούς παίκτες της ομάδας Νέων που προωθήθηκαν στην πρώτη ομάδα ενώ σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από τη "χώρα του καφέ" η Τσαπεκοένσε μπορεί να βασίζεται πλέον μόνο σε πέντε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές: τους Νάντσον, Γκρόλι, Ντοντόν, Νιλτίνιο και Ρόσι.







Μεταξύ των παικτών που βρέθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής (6/1) στα αποδυτήρια ήταν και οι Γουέλινγκτον Παουλίστα, Ντιέγκο Ρενάν και Αντρέι Τζιρότο που δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί επίσημο αλλά θεωρείται σίγουρο πως θα ενταχθούν στο δυναμικό της ομάδας του Βάγκνερ Μαντσίνι για τη νέα σεζόν.

Η ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ Η ΤΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ:
View image on Twitter



Follow

Chapecoense
✔@ChapecoenseReal



Uma foto vale mais que mil palavras...
Neto com os atletas da base que subiram para o profissional.#VamosChape
1:41 PM - 6 Jan 2017

15,27815,278 Retweets
26,61126,611 likes

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code