ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

"Έγραψε" με ατάκα στη βράβευσή του ο Ρανιέρι!

Απέναντί του είχε δύο πολύ ισχυρούς αντιπάλους: από τη μία τον Φερνάντο Σάντος που οδήγησε την Πορτογαλία στην κατάκτηση του Euro 2016, του πρώτου ουσιαστικά μεγάλου τροπαίου στην ιστορία της, και από την άλλη τον Ζινεντίν Ζιντάν, που μέσα σε λίγους μήνες από τότε που ανέλαβε στο τιμόνι της Ρεάλ Μαδρίτης οδήγησε τους "μερένγκες" στο 11ο Champions League στην ιστορία της.



Και όμως, ο Κλάουντιο Ρανιέρι αναδείχτηκε μεγάλος νικητής, με τον Ιταλό να βραβεύεται από την παγκόσμια ποδοσφαιρική ομοσπονδία ως ο κορυφαίος τεχνικός για το 2016 έχοντας κάνει το... θαύμα των θαυμάτων: κατέκτησε την Premier League με την "μικρή και ταπεινή" Λέστερ η οποία πανηγύρισε έτσι την κατάκτηση του πρώτου τίτλου σε 132 χρόνια ιστορίας!



"Είμαι τρελός από ευτυχία. Στα 65 μου χρόνια η καριέρα μου μόλις άρχισε", ήταν η εκπληκτική ατάκα του άλλοτε ομοσπονδιακού τεχνικού της Εθνικής Ελλάδας κατά τη βράβευσή του ενώ από το 2010 και μετά που δίνεται το εν λόγω βραβείο, ο Ρανιέρι έγινε ο πρώτος προπονητής αγγλικού συλλόγου που το παρέλαβε...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code