ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Κατέβηκαν από το αεροπλάνο τρομαγμένοι από την τραγωδία της Τσαπεκοένσε!

Έχουν περάσει 40 ημέρες από την τρομερή αεροπορική τραγωδία του Μεντεγίν που ουσιαστικά ξεκλήρισε την Τσαπεκοένσε και βύθισε σε θλίψη όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη και τα σημάδια έχουν παραμείνει ανεξίτηλα.

Απόδειξη αυτό που έγινε το βράδυ του Σαββάτου στο αεροδρόμιο "Pajas Blancas" της Κόρδομπα, με την αποστολή της Μπελγκράνο να έχει επιβιβαστεί στο αεροπλάνο και να ετοιμάζεται να ταξιδέψει στην Χιλή για να δώσει φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας αλλά τελικά όχι μόνο να μην αναχωρεί αλλά να παίρνουν άρον-άρον την απόφαση να κατέβουν από το αεροπλάνο!
Αιτία το γεγονός ότι τα φώτα μέσα στο αεροπλάνο έσβησαν για αρκετά δευτερόλεπτα εξαιτίας ενός ξαφνικού ηλεκτρικού προβλήματος που παρουσιάστηκε, με το πρόβλημα να αποκαθίσταται κάποια στιγμή αλλά όλους τους επιβαίνοντες, μεταξύ των οποίων και τους ποδοσφαιριστές της Μπελγκράνο, να αποφασίζουν να κατέβουν όντας τρομαγμένοι από τα πρόσφατα γεγονότα με την Τσαπεκοένσε.

"Έσβησαν εντελώς τα φώτα στο αεροπλάνο. Δεν υπήρχε φως και οι τουρμπίνες σταμάτησαν να γυρίζουν. Πέντε λεπτά αργότερα επανήλθε ένα από τα μηχανήματα που δίνουν ηλεκτρική ενέργεια και όλα άρχισαν να λειτουργούν ξανά όμως μετά από μερικά δευτερόλεπτα τα φώτα έσβησαν και πάλι ενώ ήμασταν ήδη σε κίνηση.
Σκεφτήκαμε πως θα μπορούσε αυτό να συμβεί και στην πτήση και αποφασίσαμε να κατέβουμε", δήλωσε ένας από τους παίκτες της Μπελγκράνο, θέλοντας να εξηγήσει για ποιο λόγο εκείνος και οι συμπαίκτες του δεν θέλησαν να ταξιδέψουν με την πτήση "Sky Airlines" της εταιρίας "Télam".
"Υπήρχε μεγάλη συναισθηματική φόρτιση στην ατμόσφαιρα", δήλωσε μεταξύ άλλων ο προπονητής της Μπελγκράνο, Λεονάρντο Μαντελόν.

Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΣΒΗΣΑΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ:

ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΜΠΕΛΓΚΡΑΝΟ ΔΕΝ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code