ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ο Μάριν για Ξάνθη και Τριάδη

Μιλώντας στη Nova για το παιχνίδι που έρχεται για τον Ολυμπιακό, ο Μάρκο Μάριν εξέφρασε την ικανοποίησή του για το τέρμα που πέτυχε με τον Αστέρα ενώ αποκάλυψε τη φιλία του με τον Παναγιώτη Τριάδη.

Το χάρηκες πολύ το γκολ με τον Αστέρα Τρίπολης;

"Φυσικά όλοι απολαμβάνουμε το νικητήριο γκολ στο τελευταίο λεπτό για τους τρεις βαθμούς. Πάντα είναι κάτι το ιδιαίτερο".

Κατά το παρελθόν έχεις πετύχει γκολ που έκρινε αγώνα στις καθυστερήσεις;

"Με γκολ μου κρίθηκε αγώνας, αλλά δε νομίζω να έχω πετύχει ξανά γκολ στο τελευταίο λεπτό. Όπως είπα πριν, είναι ένα ωραίο συναίσθημα. Ήταν πολύ καλό και σε προσωπικό επίπεδο επίσης".

Αισθάνεσαι έτοιμος να διεκδικήσεις περισσότερο χρόνο στους αγώνες του Ολυμπιακού στο δεύτερο μισό της περιόδου;

"Φυσικά, πάντα είμαι έτοιμος και περιμένω τους αγώνες. Το έχω ξαναπεί, αυτό που χρειάζομαι είναι αγώνες. Θα δούμε στο μέλλον πως θα πάει".

Δύο αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου ο Ολυμπιακός καλείται να παίξει στην έδρα της ομάδας που βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας. Και αυτή είναι η Ξάνθη που εντυπωσιάζει με την πορεία της. Τι εικόνα έχεις σχηματίσει για την ομάδα της Θράκης;

"Ναι, παρακολουθώ την Ξάνθη γιατί έχω ένα καλό φίλο που αγωνίζεται εκεί, τον Τριάδη. Αυτήν περίοδο έχει πολύ καλή απόδοση. Ειλικρινά επικοινωνώ μαζί του κάθε ημέρα. Πηγαίνουν πολύ καλά και θα είναι δύσκολα για εμάς. Στα εκτός έδρας ματς είναι πάντα δύσκολα. Νομίζω πως θα προετοιμαστούμε για αυτόν τον αγώνα όπως και στα άλλα ματς. Ελπίζω να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο, να αρχίσουμε να παίζουμε καλύτερα. Το σημαντικότερο θα είναι να πάρουμε τους τρεις πόντους".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code