ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Πρόταση για Λεονάρντο ο ΠΑΟΚ!

Ο Λεονάρντο, ο 24χρονος εξτρέμ της Παρτιζάν Βελιγραδίου, που φιγουράρει στη πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ όχι μόνο της ομάδας του αλλά και του Σερβικού πρωταθλήματος, παρότι ακραίος, έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των "ασπρόμαυρων" που τον έχουν "ξεψαχνίσει" και έκαναν κρούση στους Σέρβους.

Ο, γεννημένος στις 18 Μαρτίου 1992, Λεονάρντο Ντα Σίλβα Σόουζα όπως είναι το πλήρες όνομά του, ξεκίνησε την Ευρωπαϊκή του καριέρα από το Παραλίμνι (12 αγώνες, 6 γκολ), και στην συνέχεια βρέθηκε στις Μέταλουργκ (9 ματς, 1 γκολ), Ανζί (33 ματς, 9 γκολ), Γκαμπάλα (31 ματς, 7 γκολ) μέχρι να φορέσει την φανέλα της Παρτιζάν και να ξεχωρίσει στο Σερβικό πρωτάθλημα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι πρώτες συζητήσεις κάνουν λόγο για ένα ποσό κοντά στο 1.000.000€, το οποίο θα κληθεί να δώσει ο ΠΑΟΚ στους Σέρβους για να τον αποκτήσει. Μια ακόμα "παράμετρος" της συγκεκριμένης υπόθεσης έχει να κάνει και με την δυνατότητα του παίκτη να δηλωθεί στην Ευρωπαϊκή λίστα του ΠΑΟΚ (και να αγωνιστεί στις αναμετρήσεις με την Σάλκε).

Σε περίπτωση που οι ασπρόμαυροι φτάσουν τελικά στην απόκτησή του, ο Λεονάρντο θα έχει δικαίωμα να αγωνιστεί με άλλη ομάδα στις νοκ άουτ φάσεις του θεσμού, παρότι είχε δυο συμμετοχές στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code