ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παιχνίδι με τον Γουακάσο που ανοίγει θέση ξένου!

Για τον χειμερινό μεταγραφικό σχεδιασμό του Παναθηναϊκού είναι κομβικής σημασίας, η «απελευθέρωση» μίας θέσης μη κοινοτικού ποδοσφαιριστή, προκειμένου να κινηθεί με μεγαλύτερη άνεση, για τους στόχους που έχει θέσει στην αγορά των «ξένων».
Η περίπτωση του Σοτζέι Μασούντ του Πανιωνίου άλλωστε, αποτελεί προτεραιότητα για τον Μαρίνο Ουζουνίδη για τη θέση του επιτελικού μέσου, ωστόσο, οι «πράσινοι» εκ των πραγμάτων, όσο κι αν έχουν κάνει προχωρημένες επαφές με τον Πανιώνιο και την πλευρά του παίκτη, δεν μπορούν να «τρέξουν» τη μεταγραφή, όσο ΔΕΝ είχαν κενή θέση στην πεντάδα των ξένων τους.

Γι’ αυτό το λόγο άλλωστε, είχε πέσει όλο το «βάρος» εδώ και πολλές μέρες στην υπόθεση του Βίκτορ Ιμπάρμπο, πέραν βεβαίως των πολλών χρημάτων που θέλουν να «απελευθερώσουν» οι άνθρωποι του «τριφυλλιού», απ’ το β’ εξάμηνο του δανεισμού του Κολομβιανού απ’ την Κάλιαρι (άνω του 1,2 εκατ. ευρώ με την εφορία σε «ενοίκιο» και μισθούς του παίκτη). Στο θέμα του Ιμπάρμπο, όπως σας αποκάλυψε το Contra.gr απ’ το μεσημέρι της Κυριακής (8/1), αναμένονται εξελίξεις από εβδομάδα με τη συνάντηση που θα κάνει ο μάνατζερ του παίκτη με την Κάλιαρι, για να «πιέσει» καταστάσεις και να προχωρήσει η πώλησή του στην κινεζική Ουχάν Ζαλ. Δεν αποκλείεται εντούτοις, την περίπτωση του Ιμπάρμπο, να την… προλάβουν άλλες «εξελίξεις».

Τα (νέα) δημοσιεύματα απ’ την Ισπανία, που προέκυψαν το απόγευμα της Κυριακής για «επιστροφή» της Λας Πάλμας για τον Μουμπάρακ Γουακάσο δεν ήταν… άσφαιρα ή άστοχα. Τουναντίον, οι πληροφορίες αναφέρουν πως η ισπανική ομάδα έχει επανέλθει πολύ «ζεστά» για τον Γκανέζο μέσο, προτείνοντας (ξανά) στον Παναθηναϊκό την προοπτική δανεισμού του (σε πρώτη φάση) ως το καλοκαίρι. Για τον «Γουάκα», οι «πράσινοι» είχαν αλλάξει τις σκέψεις τους τις τελευταίες δύο εβδομάδες και ήταν διατεθειμένοι να του δώσουν ακόμη μία ευκαιρία μετά την επιστροφή του απ’ τις υποχρεώσεις του με τη Γκάνα στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, που ξεκινάει στις 14/1 στη Γκαμπόν.

Ωστόσο, πλέον μετά το νέο «μπάσιμο» της Λας Πάλμας, είναι πιθανό τα δεδομένα να τροποποιηθούν. Κι ένας ενδεχόμενος «δανεισμός» ενδέχεται να «διευκολύνει» όλες τις πλευρές, αφού ούτως ή άλλως ο Παναθηναϊκός θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Γουακάσο ως τις αρχές Φεβρουαρίου. Αν μάλιστα, επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες απ’ την Ισπανία που επισημαίνουν πως η κουβέντα για τον «δανεισμό» του 27χρονου μέσου έχει αρχίσει πλέον να… προχωράει σε σταθερή βάση, δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα που ξεκινάει να «αδειάσει» θέση ξένου, νωρίτερα απ’ την εξέλιξη της υπόθεσης του Ιμπάρμπο. Κι ο Παναθηναϊκός να είναι πλέον σε θέση να επισπεύσει τη διαδικασία για τη μεταγραφή του Μασούντ, ο οποίος έκανε (ξανά) «παπάδες» με τον Πανιώνιο στο κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Την ίδια ώρα βεβαίως, στον Παναθηναϊκό (για να είναι «καλυμμένοι» και… έτοιμοι για παν ενδεχόμενο) διατηρούν στη λίστα τους με υποψήφια «10άρια» και τις περιπτώσεις των κοινοτικών που έχουν ξεχωρίσει, κυρίως απ’ τη γαλλική «αγορά» (Αμαλφιτανό, Καουί).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code