ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Λύτρωση με Λέτο

Ο Παναθηναϊκός τα βρήκε σκούρα απέναντι στην μαχητική Κέρκυρα, αλλά το γκολ του Λέτο στο 80’ του χάρισε τη νίκη με 1-0 στη χιονισμένη Λεωφόρο.

Στη χιονισμένη Λεωφόρο, ο Παναθηναϊκός δεν πραγματοποίησε καλή εμφάνιση, αλλά το γκολ του Λέτο στο 80’ του χάρισε τη νίκη με 1-0 απέναντι στην Κέρυκρα, «ζεσταίνοντας» τους ηρωικούς οπαδούς που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε το παιχνίδι με διάθεση να ελέγξει τον ρυθμό από τα πρώτα λεπτά, ωστόσο η Κέρκυρα έκλεινε σωστά όλους τους χώρους και δεν επέτρεπε στους «πράσινους» να γίνουν ιδιαίτερα απειλητικοί. Το «τριφύλλι» απείλησε με αξιώσεις μόλις σε δύο περιπτώσεις, στο 24' με το σουτ του Κουρμπέλη έξω από την περιοχή που τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι και στο 40' με το πλασέ του Βιγιαφάνιες που πέρασε άουτ.
Η έντονη χιονόπτωση που ξεκίνησε από το 20ο λεπτό δεν επέτρεψε στις δύο ομάδες να παίξουν ποδόσφαιρο στο δεύτερο μέρος. Το χιόνι είχε καλύψει τον αγωνιστικό χώρο και δυσκόλεψε αρκετά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών, ενώ λίγα λεπτά μετά την συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, υπήρξε μικρή διακοπή προκειμένου άνθρωποι του γηπέδου να καθαρίσουν ορισμένα σημεία του γηπέδου.

Μέχρι το 80ο λεπτό οι δύο ομάδες δεν είχαν καμία τελική στον στόχο, με τον Παναθηναϊκό να περιορίζονταν σε φλύαρη υπεροχή. Στο 81’ η Κέρκυρα είχε καλή στιγμή με άστοχο πλασέ του
Γεωργίου από πλεονεκτική θέση και δύο λεπτά μετά ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ. Ο Βλαχοδήμος εκτέλεσε το κόρνερ κι ο Λέτο με όμορφη γυριστή κεφαλιά έκανε το 1-0 για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Με εξαίρεση ένα σουτ του Ζορμπά στις καθυστερήσεις, οι φιλοξενούμενοι δεν απείλησαν τον Παναθηναϊκό, που είχε καλή στιγμή στο 90’ με μακρινό σουτ του Βλαχοδήμου για ένα δεύτερο τέρμα. Το 1-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και οι «πράσινοι» ανέβηκαν στην 2η θέση με 25 βαθμούς, ισοβαθμώντας με Ξάνθη και Πανιώνιο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code