Αφαίρεση 3 βαθμών στον Ηρακλή!

Στην αφαίρεση τριών βαθμών από τον Ηρακλή προχώρησε το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ λόγω των οφειλών προς τον Πορτουλίδη. Μία εβδομάδα η προθεσμία για να πληρώσει και να πάρει πίσω τους βαθμούς ο «Γηραιός».


Ακόμα ένας πονοκέφαλος για τον Ηρακλή, καθώς το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ επέβαλε στον «Γηραιό» αφαίρεση τριών βαθμών λόγω των οφειλών προς τον Νίκο Πορτουλίδη.

Ο σύλλογος έχει προθεσμία μέχρι και την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου να τακτοποιήσει την εκκρεμότητα προκειμένου να του επιστραφούν οι βαθμοί. Να σημειωθεί πως με αυτή την εξέλιξη, ο Ηρακλής βρίσκεται πλέον στο -8 από τη γραμμή σωτηρίας στην Σούπερ Λιγκ.

Η ανακοίνωση:

Σε εκτέλεση της υπ’ αριθμ. 2/2017 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο., που κοινοποιήθηκε στην ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής και στη Super League την Τετάρτη 18/1/2017 και αφού παρήλθε άπρακτη η προθεσμία των τριών (3) εργασίμων ημερών που το Δικαστήριο έταξε στην ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής για την εξόφληση της επιδικασθείσης χρηματικής απαίτησης του αιτούντος ποδοσφαιριστή Νικολάου Πουρτουλίδη, από την ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής αφαιρούνται τρεις (3) βαθμοί από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τον οικείο Κανονισμό Ιδιότητας & Μεταγραφών της ΕΠΟ (Άρθρο 24 παρ. 5), αν η ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής προβεί στην εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή μέχρι και την Τετάρτη 1/2/2017, οι εν λόγω τρεις (3) βαθμοί θα επιστραφούν στην ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής με νεότερη απόφαση της Super League.

Σημειώνεται επίσης πως οι αγώνες της ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής ορίζονται κανονικά.
Share on Google Plus

About savvas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment