ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Προτάθηκε στην ΑΕΚ ο Οικονόμου!

Τι κι αν η ΑΕΚ απέκτησε αξιόπιστο (διεθνής Βόσνιος, γαρ) στόπερ -που παίζει βέβαια και δεξιός μπακ- όπως δηλαδή είναι ο Βράνιες. Οι μάνατζερ συνεχίζουν να τους προτείνουν κεντρικούς αμυντικούς ακόμη και ονόματα εκπλήξεις.

Μιλάμε για τον διεθνή Έλληνα στόπερ της Μπολόνια, η οποία από ότι φαίνεται θέλει πάση θυσία να τον ξεφορτωθεί από το ρόστερ της. Δεν είναι τυχαίο πως στην Ιταλία ακούγεται ότι συζητάει τον δανεισμό του ακόμη και με ομάδες της Serie Β΄ αλλά κλωτσάει ο παίκτης.

Πάμε όμως, στο...παρασύνθημα: όπως διέρρευσε ο Μάριος Οικονόμου (ξανα) προτάθηκε στην ΑΕΚ! Η πρώτη φορά ήταν αρκετά πριν καταλήξουν οι “κιτρινόμαυροι” στον Βράνιες και η δεύτερη πριν από λίγες ημέρες, μάλιστα με πολύ πιο συμφέροντες όρους. Μιλάμε πάντα στη βάση του δανεισμού με οψιόν αγοράς. Από πλευράς ΑΕΚ αυτός πάντως που φέρεται να κοιτάει – εξετάζει τώρα την υπόθεση Οικονόμου είναι ο Ντι Μπαρτόλο .

Το συμβόλαιο του Έλληνα αμυντικού στην Μπολόνια ανέρχεται στις 400.000 καθαρές ετήσιες αποδοχές, με μπόνους 10.000 € για κάθε συμμετοχή του και συνολικό ταβάνι τις 600.000 ευρώ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code