ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ίβιτς: «Τα αποτελέσματα μιλούν για τις σχέσεις προπονητή-παικτών»

Τη δική του απάντηση αναφορικά με τα όσα έχουν ακουστεί για τις σχέσεις που έχει με τους παίκτες εντός αποδυτηρίων έδωσε ο Βλάνταν Ίβιτς σε συνέντευξή του στη Σερβία, λέγοντας ότι η ατμόσφαιρα είναι εξαιρετική ειδικότερα μετά τις τελευταίες νίκες και προσθέτοντας ότι τα αποτελέσματα δείχνουν τις πραγματικές σχέσεις μεταξύ προπονητή και παικτών.

Παράλληλα, ο Σέρβος τεχνικός μίλησε και για την προβληματική πορεία του Δικεφάλου στη Super League, αλλά και για τα ματς κόντρα στη Σάλκε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την πορεία του ΠΑΟΚ στο Europa League: «Ξεκινήσαμε με δύο θετικά αποτελέσματα. Ήρθαμε ισόπαλοι εντός έδρας με την Φιορεντίνα και κερδίσαμε εκτός την Σλόβαν Λίμπερετς. Τότε όλα περιπλέχτηκαν στα δύο ματς με την Καραμπάχ.

Χάσαμε τόσο στο Μπακού όσο και στην έδρα μας κάτι που μας έβαλε με την πλάτη στον… τοίχο. Στόχος μας ήταν να συγκεντρωθούμε και να μαζέψουμε τις δυνάμεις μας για τα δύο εναπομείναντα ματς. Το κλειδί ήταν η νίκη στη Φλωρεντία. Αυτό μας έδωσε αυτοπεποίθηση και δύναμη για να δώσουμε μπροστά στους φιλάθλους μας τον… τελικό με την Σλόβαν.

Σε αυτό το κρίσιμο ματς καταφέραμε να κερδίσουμε και πήραμε την πρόκριση για την φάση των “32” του Europa League».

Για τη Σάλκε: «Προσοχή, μιλάμε για ένα γερμανικό σύλλογο. Αρχικά απαιτεί προσοχή. Με την ποιότητα που έχουν, τους αξίζει μια θέση μεταξύ των κορυφαίων πέντε ομάδων στην Bundesliga, αλλά δεν παίζουν σύμφωνα με το επίπεδο των δυνατοτήτων τους.

Φέτος έχουν πολλούς νέους παίκτες, αντικατέστησαν τον προπονητή του, ήρθε ο Μάρκους Βάιντσιρλ και χρειάζεται χρόνος για να βρουν τα πατήματά τους. Τα αποτελέσματά τους στο πρωτάθλημα ήταν αποτέλεσμα της περιόδου προσαρμογής.

Ωστόσο, όταν μια ομάδα στους πρώτους πέντε αγώνες του Europa League είχε ισάριθμες νίκες, είναι σαφές ότι αξίζει τη μεγαλύτερη δυνατή προσοχή. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι περιμένουμε δύο πολύ δύσκολα ματς, απέναντι στη Σάλκε».

Για το πρωτάθλημα: «Τελειώσαμε το πρώτο μισό της σεζόν στην όγδοη θέση. Αυτό είναι κάτι που σίγουρα δεν αρμόζει στη φήμη του συλλόγου. Πληρώσαμε τη σειρά των κακών αποτελεσμάτων τον Οκτώβριο. Δεν ήταν εύκολο να παίζουμε σε τρεις διοργανώσεις.

Όπως και η Σάλκε, έτσι και εμείς είχαμε αρκετούς νέους παίκτες στην ομάδα, που ψάχνουν τα πατήματα τους και να παλέψουν για μια θέση στην ομάδα. Αυτά τα παιδιά δεν είναι εξοικειωμένοι με το ρυθμό των αγώνων Τετάρτη, Κυριακή. Αυτό φυσικά άφησε το… σημάδι του στην ομάδα.

Καταφέραμε στο τέλος του πρώτου μισού της σεζόν να πάρουμε μια πειστική νίκη νίκη εναντίον της Κέρκυρας. Αυτό το αποτέλεσμα, μας δίνει επιπλέον ενθουσιασμό για το πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει πολύς χρόνος για να ξεκουραστούν οι παίκτες. Ακολουθούν σύντομα διαλείμματα και όχι μεγαλύτερης διάρκειας διακοπές. Τις πρώτες ημέρες του 2017 παίζουμε εκτός έδρας με τον Λεβαδειακό. Ελπίζω ότι θα πιάσουμέ πολύ γρήγορα στη βαθμολογία τις πρώτες ομάδες της κατάταξης».

Για τη βαθμολογική διαφορά από τη πρώτη θέση: «Ξεκινήσαμε τη σεζόν με τρεις βαθμούς ποινής, αν δεν υπήρχε αυτή η τιμωρία η κατάσταση θα ήταν λίγο πιο διαφορετική. Ο ΠΑΟΚ εδώ και πολλά χρόνια δεν έχει κερδίσει το πρωτάθλημα και όλοι στη Θεσσαλονίκη αρχίζουν να χάνουν την υπομονή τους τόσο στον σύλλογο όσο και στους φιλάθλους».

Για τα όσα έγιναν στο ματς με τον Ατρόμητο και τις δηλώσεις του μετά το ματς: «Αυτά είναι πράγματα που συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Είναι λιγότερο η φύση του προβλήματος, ελπίζω ειλικρινά ότι θα το αφήσουμε πίσω αυτό το θέμα.

Οι λεπτομέρειες αυτών που έγιναν παραμένουν μέσα στα αποδυτήρια. Η ατμόσφαιρα είναι εξαιρετική, ειδικά μετά από τις τρεις συνεχόμενες νίκες απέναντι σε Σλόβαν, Πλατανιά και Κέρκυρα. Τα αποτελέσματα μιλούν καλύτερα για τις σχέσεις προπονητή-παικτών».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code