ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αλμέιδα σε Σιμόες : ''Είσαι τόσο ξεχωριστός άνθρωπος στην καρδιά''

Ο επιθετικός της ΑΕΚ, Ούγκο Αλμέιδα με ένα ιδιαίτερα συγκινητικό μήνυμα στο Instagram, ευχήθηκε στον συμπατριώτη του, Αντρέ Σιμόες για τα γενέθλιά του.

Ο Αντρέ Σιμόες γιορτάζει τα 27α γενέθλιά του κι ο Ούγκο Αλμέιδα θέλησε να του ευχηθεί μέσω Instagram. Ο Πορτογάλος επιθετικός ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό του, με τους δύο ποδοσφαιριστές αγκαλιασμένους, γράφοντας παράλληλα ένα ιδιαίτερα συγκινητικό μήνυμα για τον... φίλο του.

"Αγαπημένε μου, πολλές ευχές για να έχεις μια ακόμα χρονιά γεμάτη υγεία και χαρά. Είναι μεγάλη τιμή που έχω γνωρίσει έναν άνθρωπο σαν εσένα, έναν ξεχωριστό φίλο ο οποίος κάνει τα πάντα για να βλέπει τους άλλους να είναι καλά, ακόμα και αν ο ίδιος είναι σε δύσκολη κατάσταση. Λίγοι άνθρωποι είναι τόσο αγνοί. Είσαι ένας τόσο ξεχωριστός άνθρωπος στην καρδιά και να μείνεις έτσι. Μια μεγάλη αγκαλιά από τον ΦΙΛΟ σου, που έχει αυτό το προνόμιο να σε αποκαλεί έτσι και να είσαι ένας από αυτούς τους ανθρώπους που μπορώ να αποκαλώ ΦΙΛΑΡΑ. Χρόνια πολλά, Άραμι", αναφέρει χαρακτηριστικά το μήνυμα του 33χρονου στράικερ.

Δείτε το ποστ:


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code