ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Κουβέντα για συνεργασία Ίντερ - Ηρακλή

Συνάντηση στο Μιλάνο με τον υπεύθυνο των ακαδημιών της Ίντερ παγκοσμίως, Άλντο Μοντινάρο, πραγματοποίησε προ ημερών, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο τεχνικός διευθυντής του Ηρακλή, Ζαχαρίας Μπουγιουκλής.

Ο Μακεδόνας παράγοντας, με τις συστάσεις του Λάμπρου Χούτου, ο οποίος διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τους "νερατζούρι", συναντήθηκε με τον Ιταλό στην πρωτεύουσα της Λομβαρδίας και αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με το πώς μπορεί να ξεκινήσει συνεργασία ανάμεσα σε Ηρακλή και Ίντερ.

Ο Μπουγιουκλής ενημερώθηκε για τον τρόπο με τον οποίο δουλεύει η Ίντερ σε επίπεδο ακαδημιών, ενώ ο ίδιος ανέλυσε στον Μοντινάρο το πλάνο και τη θέληση που υπάρχει στον Γηραιό να δοθεί έμφαση στους νεαρούς ποδοσφαιριστές, που προέρχονται από τα σπλάχνα των Θεσσαλονικέων.






Το mail του Μοντινάρο για τη συνάντηση και την επικείμενη συνεργασία με τον Ηρακλή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μέσα στον Ιανουάριο του 2017 στελέχη της Ίντερ θα ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη και θα έχουν νέα επαφή με τη διοίκηση του Ηρακλή, ώστε να διαπιστωθεί πώς μπορεί να σφραγιστεί η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές και να προκύψει συνεργασία από εδώ και στο εξής.

Στις σκέψεις του Ηρακλή είναι ο δανεισμός παικτών από την Ίντερ, αλλά και να έχει η ίδια τον πρώτο λόγο σε περίπτωση που στον Γηραιό υπάρχει αξιόλογη περίπτωση ποδοσφαιριστή που μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω και να παίξει εκτός των συνόρων.






Ο Μοντινάρο (αριστερά) με τον τεχνικό διευθυντή του Ηρακλή, Ζαχαρία Μπουγιουκλή.

Το παρών στη συνάντηση έδωσε και ο άλλοτε ποδοσφαιριστής της Ίντερ, Λάμπρος Χούτος, ο οποίος είναι και ο εκπρόσωπος του μεσοεπιθετικού του Ηρακλή, Λάζαρου Λάμπρου.




Χούτος (αριστερά) και Μπουγιουκλής κατά την παρουσία τους στα... ιδιαίτερα διαμερίσματα της Ίντερ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code