ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ναδάλες: «Μπορεί πεντάδα ο ΠΑΣ»

Σίγουρος ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα θα τερματίσει στην πρώτη πεντάδα της Σούπερ Λίγκας εμφανίστηκε ο Φόνσι Ναδάλες, ο οποίος τόνισε πως εκείνος και οι συμπαίκτες του θα παλέψουν για αυτό τον στόχο.



Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ισπανού αμυντικού στον SUPER FM

Πως βγήκε το παρατσούκλι «Fonsi»;

Όταν ήμουν μικρός παίζαμε με άλλους 5 φίλους που είχαν το ίδιο όνομα, οπότε για να μας ξεχωρίζουν εμένα με φώναζαν Fonsi, όπως τον πατέρα μου.

Πού αποδίδεις τη συνεχή άνοδο του ΠΑΣ Γιάννινα τα τελευταία χρόνια;

Στο ότι η ομάδα απαρτίζεται από πολύ καλούς παίκτες και όλοι μέσα στα αποδυτήρια είμαστε μια μεγάλη οικογένεια.

Πως ταιριάξατε ως χαρακτήρες στην ομάδα;

Είναι όλοι εξαιρετικοί χαρακτήρες μέσα στην ομάδα και αυτό βοηθάει οπωσδήποτε να χτιστούν ειλικρινείς σχέσεις.

Η εμπειρία της Ευρώπης πως ήταν;

Ήταν αξέχαστο και πολύ εντυπωσιακό όλο αυτό που έγινε. Όλη η ομάδα μαζί, ο κόσμος ενωμένος, ενθουσιασμένος και ελπίζουμε να το επαναλάβουμε.

Ξεκινήσατε εντυπωσιακά στο πρωτάθλημα, δείχνετε λίγο κουρασμένοι αυτό το διάστημα, αλλά που θεωρείς ότι μπορείτε να φτάσετε;

Πρέπει να πηγαίνουμε παιχνίδι με το παιχνίδι, να προσπαθούμε πάντα και να είμαστε στο τέλος όσο πιο ψηλά γίνεται. Μακάρι και παραπάνω από την 5η θέση.

Πόσο σας δυσκολεύει ο αγωνιστικός χώρος;

Η αλήθεια είναι ότι ο αγωνιστικός χώρος είναι πολύ άσχημος. Ελπίζουμε μετά τις γιορτές να έχει γίνει κάτι και να είναι σε καλύτερη κατάσταση για να εκμεταλλευτούμε περισσότερο το «σπίτι» μας.

Από τα φετινά παιχνίδια ποιο δεν θέλεις να θυμάσαι και ποιο ήταν το καλύτερό σας;

Από τα παιχνίδια που έχω παίξει εγώ, θα ξεχνούσα εκείνο με τον Παναθηναϊκό. Δεν είχαμε καθόλου τύχη και είχαμε και τον τραυματισμό του Νόε. Από τα καλά μας παιχνίδια ήταν εκείνο με τον Ατρόμητο.

Με την ΑΕΚ τι δεν πήγε καλά;

Βγήκαν όλα άσχημα. Νομίζω ότι πρέπει να το ξεχάσουμε γρήγορα αυτό το παιχνίδι και να γυρίσουμε μετά τις γιορτές ξεκούραστοι και ανανεωμένοι.

Πόσο άσχημο είναι να ακούει ένας παίκτης γκρίνια για την απόδοση της ομάδας; Πόσο σας επηρεάζει ή πόσο σας ενοχλεί;

Κάθε παίκτη τον επηρεάζει διαφορετικά. Όταν είσαι στο γραφείο και έχεις μια άσχημη μέρα, την επόμενη μπορεί τα πράγματα να είναι καλύτερα. Όμως ο παίκτης περνάει μια ολόκληρη εβδομάδα χάλια και περιμένει πως και πως την επόμενη αγωνιστική για να ξεχαστεί το προηγούμενο άσχημο αποτέλεσμα.

Πιστεύεις ότι μπορεί η ομάδα να μπει στην πεντάδα του πρωταθλήματος;

Το πιστεύω, γιατί είμαστε μια ομάδα με πολύ ποιότητα και μπορεί να γίνει. Θα παλέψουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα δούμε.

Από τον εαυτό σου τι περιμένεις;

Το πρώτο που θέλω είναι να έχουμε υγεία κι εγώ και οι συμπαίκτες μου. Από εκεί και πέρα, μακάρι τον Μάιο να παίξουμε στα play-off και να παίξουμε Ευρώπη.

Τι εύχεσαι για το 2017;

Μακάρι όλος ο κόσμος να περάσει πολύ καλά, να διασκεδάσει και να τον βρει με υγεία το νέο έτος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code