ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Νέα απώλεια για Λίβερπουλ

Μια εβδομάδα μετά την ήττα από την Μπόρνμουθ, η Λίβερπουλ αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Γουέστ Χαμ στο «Άνφιλντ» και βρέθηκε στο -6 από την κορυφή. Λαλάνα (5’), Οριγκί (48’)/ Παγιέτ (28’), Αντόνιο (39’) οι σκόρερ.


Νέο βαθμολογικό έδαφος έχασε η Λίβερπουλ. Οι «κόκκινοι» δεν κατάφεραν να νικήσουν την Γουέστ Χαμ στο «Άνφιλντ», με το τελικό 2-2 να τους αφήνει έξι βαθμούς μακριά από την κορυφή.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ ξεκίνησε ονειρικά το ματς, ανοίγοντας το σκορ στο 5ο λεπτό με γυριστό σουτ του Λαλάνα. Οι «κόκκινοι» είχαν την υπεροχή στο πρώτο 20λεπτο, ωστόσο η συνέχεια άνηκε στην Γουέστ Χαμ.

Στο 28’ ο Παγιέτ ισοφάρισε σε 1-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ στο 39’ ο Αντόνιο ολοκλήρωσε την ανατροπή, εκμεταλλευόμενος την αδράνεια στην άμυνα της Λίβερπουλ αλλά και την πολύ κακή αντίδραση από τον Κάριους.

Η Λίβερπουλ θα μπορούσε να απαντήσει πριν το ημίχρονο, ωστόσο η κεφαλιά του Μάτιπ μέσα από την περιοχή κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι. Τελικά το 2-2 ήρθε με το… καλησπέρα στο δεύτερο μέρος, αφού στο 48’ ο Μανέ έκανε τη σέντρα, ο Ράντολφ έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του και ο Ορίγκι από τη μικρή περιοχή ισοφάρισε το σκορ για τους γηπεδούχους.

Οι γηπεδούχοι είχαν αρκετό χρόνο για να ολοκληρώσουν την ανατροπή, ωστόσο αυτό δεν έγινε ποτέ. Στο 50’ και στο 62’ τα σουτ του Βαινάλντουμ πέρασαν δίπλα από το δοκάρι, ενώ στο 70’ ο Χέντερσον έκανε το σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, με τον Ράντολφ να απογειώνεται και να κρατά το 2-2. Η πίεση της Λίβερπουλ δεν απέδωσε καρπούς και το τελικό αποτέλεσμα την έφερε στο -6 από την πρωτοπόρο Τσέλσι.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code