ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

«Στην Αθήνα ο Αϊντάρεβιτς»!

Οι Σουηδοί υποστηρίζουν (και σωστά) ότι ο Αστρίτ Αϊντάρεβιτς βρίσκεται στην Αθήνα για να οριστικοποιήσει τη συμφωνία του με την ΑΕΚ.

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της πρώτης της μεταγραφής για τον Ιανουάριο είναι η ΑΕΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Σουηδία, ο 26χρονος χαφ που έμεινε ελεύθερος από την Ερεμπρο βρίσκεται στην Αθήνα για να οριστικοποιήσει τη συμφωνία του με την Ενωση, να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις (το έκανε ήδη σύμφωνα με πληροφορίες και θα συνεχίσει κι αύριο) και να υπογράψει, αν φυσικά όλα πάνε καλά στα ιατρικά, το συμβόλαιο του.

Είναι ένα θέμα που έχει χειριστεί ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς όλο αυτό το διάστημα και όπως φαίνεται θα το φέρει εις πέρας (πρόκειται άλλωστε για ιδιαίτερα εύκολη-βατή περίπτωση), με τον Αϊντάρεβιτς να τίθεται άμεσα στη διάθεση του Ζοζέ Μοράις στις προπονήσεις της ΑΕΚ -από την στιγμή που θα υπογράψει το συμβόλαιο του- ώστε να υπολογίζεται από την αρχή του Ιανουαρίου.

Ο Σουηδός χαφ (μόνο εκεί αγωνίστηκε στη Σουηδία) δεδομένα βρίσκεται στην Αθήνα αλλά από την πλευρά της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ δεν υπάρχει καμία επιβεβαίωση για όσα κυκλοφορούν και θέλουν τον Αϊντάρεβιτς να έχει ήδη περάσει ιατρικές εξετάσεις και να υπογράφει απόψε (12/12) ή αύριο (13/12) το συμβόλαιο του και να ανακοινώνεται επισήμως.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που γνώριζε καλά ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ αφού βρισκόταν στο πελατολόγιο του γραφείου ατζέντηδων που εργάστηκε ο Μαϊστόροβιτς. Σίγουρα δεν μπορεί να υπάρχει ουσιαστική άποψη για την αγωνιστική αξία του 26χρονου άσου όπως ακριβώς ίσχυε για την υπόθεση του Γιόχανσον που επίσης ήταν άγνωστος, θεωρήθηκε ρίσκο η περίπτωσή του και αποδείχτηκε σε super deal για την Ένωση.

Υπάρχουν βέβαια και άλλες μεταγραφές που ήταν... στοιχήματα και δεν «βγήκαν» όπως λέμε στην ποδοσφαιρική διάλεκτο... Ωστόσο το γεγονός ότι ο ίδιος ο Σουηδός τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ έχει άποψη και επέμενε έντονα για τη συγκεκριμένη περίπτωση ποδοσφαιριστή, προφανώς και ελαχιστοποιεί το οποιοδήποτε ρίσκο, τη στιγμή που θα κρίνει και τις δυνατότητες του Μαϊστόροβιτς που διανύει κι εκείνος τα πρώτα του βήματα σαν τεχνικός διευθυντής.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code