ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Στον «αέρα» ο Ζιλμπέρτο

Κοσμογονικές αλλαγές επίκεινται στον Παναθηναϊκό, καθώς η διοίκηση έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε κινήσεις για τη βελτίωση της λειτουργίας της ΠΑΕ σε όλα τα επίπεδα.

Εξαιρετικά επισφαλής είναι η θέση του Ζιλμπέρτο Σίλβα. Οι «πράσινοι» είναι πολύ πιθανό να προχωρήσουν σε πρόσληψη ξένου τεχνικού διευθυντή και στην περίπτωση αυτή θα προταθεί στον Βραζιλιάνο να αλλάξει πόστο, πιθανώς και να αναλάβει τη διεθνή εκπροσώπηση του συλλόγου. Μετά την επιστροφή του τη Δευτέρα από τη Βραζιλία, όπου μετέβη για μια δικαστική διαμάχη με την Ατλέτικο Μινέιρο, ο Ζιλμπέρτο θα έχει συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο και μένει να φανεί αν θα μείνει και πώς θα αξιοποιηθεί. Αξίζει να σημειωθεί πως ο άλλοτε αρχηγός της «σελεσάο» είχε υπογράψει την άνοιξη συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με ετήσιες απολαβές 220.000 ευρώ.

Πέρα από τεχνικό διευθυντή, ο Παναθηναϊκός αναμένεται να προσλάβει κάποιον σε ρόλο τιμ μάνατζερ και ο οποίος θα ασχοληθεί περισσότερο με τα αποδυτήρια. Έχουν ακουστεί τα ονόματα των Κυργιάκου, Μπασινά και Πέτριτς, αλλά ακόμη δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό επί του θέματος.

Αλλαγή θα υπάρξει και στο ιατρικό τιμ, με τον Στάθη Χαραλαμπίδη να αποχωρεί και πιθανώς να ακολουθούν και κάποιοι φυσιοθεραπευτές, ενώ εκκαθαρίσεις θα γίνουν και σε διοικητικό επίπεδο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code