ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Άξια της μοίρας της

Η ΑΕΚ προηγήθηκε με τον Λαμπρόπουλο (13') στην Κέρκυρα, είχε δοκάρι και ευκαιρίες για να «καθαρίσει» το ματς, δεν τα κατάφερε και οι «Φαίακες» στην πρώτη τους ευκαιρία ισοφάρισαν σε 1-1 με γκολ του Τουράμ (74'), στερώντας δύο βαθμούς στην «Ένωση».


Δεν… σηκώνει κεφάλι η ΑΕΚ! Η «Ένωση», παρότι ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης απ΄ την Κέρκυρα και το τελικό 1-1 την άφησε στο -1 από τον 2ο ΠΑΣ Γιάννινα, που έχει παιχνίδι λιγότερο.

Η ΑΕΚ ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι, παίρνοντας το προβάδισμα στην πρώτη της ευκαιρία στο ματς. Στο 14’, ο Μάνταλος εκτέλεσε κόρνερ και ο Λαμπρόπουλος με γυριστή κεφαλιά «έγραψε» το 1-0.

Η ομάδα του Μοράις είχε την υπεροχή και στο 28’ «άγγιξε» το 2-0 έχοντας δοκάρι με σουτ του Αραβίδη. Δύο λεπτά μετά ο Έλληνας άσος επιχείρησε νέο σουτ, με τη μπάλα να φεύγει άουτ, ενώ στο 38’ ο Κουτζαβασίλης μπλόκαρε το σουτ του Γαλανόπουλου. Ακολούθησε εντυπωσιακή επέμβαση του γκολκίπερ της Κέρκυρας σε σουτ του Μάνταλου (39’), με το 1-0 να μένει μέχρι το ημίχρονο.

Οι «κιτρινόμαυροι» συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο στην επανάληψη, αλλά να μην βάζουν γκολ. Στο 70’ ο Γιόχανσον σπατάλησε μεγάλη ευκαιρία για το 2-0, στέλνοντας τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής. Η Κέρκυρα γλίτωσε το γκολ και τέσσερα λεπτά έφερε το παιχνίδι στα ίσια στην πρώτη της ευκαιρία. Ο Σπίνουλας έφυγε στην πλάτη του Ντίντακ, έκανε το γύρισμα στο ύψος του πέναλτι και ο Τουράμ με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1!

Στο 77' οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να πάρουν και πάλι προβάδισμα στο σκορ με το δυνατό σουτ του Σιμόες, όμως ο Κουτζαβασίλης με εξαιρετική επέμβαση έστειλε την μπάλα κόρνερ. Ο Μοράις αποφάσισε να αποσύρει τον αρνητικό Αλμέιδα στο 87’ για να ρίξει τον Πέκχαρντ ωστόσο ήταν πλέον αργά. Το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε και η ΑΕΚ, όπως και στον αγώνα με τον Ατρόμητο και την Αναγέννηση Καρδίτσας, παρότι προηγείται στο σκορ, δεν καταφέρνει να πάρει τη νίκη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code