ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Πήρε το ντέρμπι στις καθυστερήσεις η Λίβερπουλ

Με γκολ του Μανέ στο 90+4’, η Λίβερπουλ κέρδισε με 1-0 την Έβερτον στο ντέρμπι του Μερσεσάϊντ και μείωσε ξανά στο -6 τη διαφορά της από την πρωτοπόρο Τσέλσι.


Η Λίβερπουλ ήταν η νικήτρια στο ντέρμπι του Μερσεσάϊντ με αντίπαλο την Έβερτον. Με γκολ του Μανέ στο 90+4’, οι «κόκκινοι» πήραν τη νίκη με 1-0 στο «Γκούντισον Παρκ» και ανέβηκαν ξανά στην 2η θέση, όντας στο -6 από την πρωτοπόρο Τσέλσι.

Κακό παιχνίδι με λιγοστές φάσεις στο ματς, με τις δύο ομάδες να μην είχαν ευκαιρίες στο στόχο στο πρώτο ημίχρονο. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ είχε την υπεροχή όπως και στο δεύτερο μέρος, ωστόσο οι ευκαιρίες μετρούνταν στα δάχτυλα του ενός χεριού. Στο 69’ ο Μπάρκλεϊ γλίτωσε την κόκκινη για σκληρό μαρκάρισμα στον Χέντερσον, ενώ στο 80’ ο Ρόμπλες (αντικατέστησε τον τραυματία Στεκέλεμπουργκ) έδιωξε σωτήρια το σουτ του Φιρμίνο.

Όλα έδειχναν ότι το ντέρμπι θα έληγε ισόπαλο, ώσπου στο 90+4’ ένα –ακίνδυνο όπως φάνηκε αρχικά- σουτ του Στάριτζ κατέληξε στο δοκάρι, οι αμυντικοί της Έβερτον πιάστηκαν στον ύπνο και ο Μανέ με πλασέ σε κενή εστία έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, χαρίζοντας το πολύτιμο τρίποντο στην Λίβερπουλ. Μάλιστα ο Σενεγαλέζος πλήγωσε τον πρώην προπονητή του, Ρόναλντ Κούμαν, ο οποίος το 2014 είχε φέρει τον ποδοσφαιριστή στην Αγγλία για λογαριασμό της Σαουθάμπτον.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code