ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Πλατέλλας : Ο παίκτης που αδικήθηκε και αδίκησε τον εαυτό του

Εχθές ο Βαγγέλης Πλατέλλας διέκοψε το συμβόλαιο του με την ομάδα του Δικεφάλου παρ ' όλο που πριν λίγο καιρό ο ίδιος είχε υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το καλοκαίρι του 2018. Κάτι στο οποίο συνέβαλλε σίγουρα και η έλευση του νέου προπονητή Ζοζέ Μοράις .

Ο 28άχρονος μεσοεπιθετικός ήταν αδιαμφισβήτητα από τις κολόνες της ομάδας στο πέρασμα της από Γ' και Β' εθνική αντίστοιχα , χωρίς ωστόσο να σημαίνει αυτό πως ο παίκτης δεν είχε τις αντίστοιχες καλές εμφανίσεις και στο διάστημα που εμφανίστηκε στην Superleague όποτε του δόθηκε η ευκαιρία. Η αλήθεια είναι πως εκτός του Τραϊανού Δέλλα και του Τιμούρ Κετσπάγια δεν έδειξε κάποιος από τους υπόλοιπους προπονητές να τον έχει στα βασικά του πλάνα, ο λόγος ακόμα δεν έχει βρεθεί, καθώς όποτε αγωνιζόταν έδειχνε θέληση και ήταν πάντα από τους διακριθέντες παίκτες , είτε σκόραρε είτε όχι .
Ο Βαγγέλης Πλατέλλας είναι από τους παίκτες που έχουν αδικηθεί σε μεγάλο βαθμό αλλά και έχουν αδικήσει τους ίδιους τους τους εαυτούς. Μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που έκανε σταθερά αλλά μεγάλα βήματα στην καριέρα του. Ξεκίνησε από την Καλλιθέα μετρώντας 62 εμφανίσεις και 8 γκολ. Στην συνέχεια βρέθηκε στην Ξάνθη για την αντίστοιχη τοπική ομάδα όπου κατάφερε να αγωνιστεί και στην μεγάλη κατηγορία για πρώτη φορά , μετρώντας 19 εμφανίσεις και 3 γκολ. Κάπου εδώ είναι και το μεγάλο βήμα του Έλληνα διεθνή , ενώ μέχρι το καλοκαίρι του 2013 δεν τον γνώριζε ο περισσότερος κόσμος βρίσκεται ξαφνικά στην ομάδα της ΑΕΚ υπογράφοντας ως ελεύθερος. Κάνει αμέσως εντυπωσιακές εμφανίσεις και ο κόσμος αρχίζει και τον θαυμάζει και γίνεται είδωλο για αρκετά μικρά παιδιά . Στην πρώτη του χρονιά είχε 28 συμμετοχές και 16 τέρματα στο πρωτάθλημα, ενώ την επόμενη σε 26 συμμετοχές σκόραρε 7 φορές. Σε αυτό το διάστημα οι αντίπαλες ομάδες δεν έμειναν με δεμένα τα χέρια, βλέποντας τον Έλληνα μέσο να κάνει τέτοιες εμφανίσεις κινήθηκαν για την απόκτηση του , ομάδες όπως η Μπέρμιγχαμ όμως δεν προχώρησε παρά τη δελεαστική πρόταση των 700.000 ευρώ που φέρεται να δέχθηκε. Ωστόσο δεν ήταν μόνο η ομάδα από την Αγγλία που φέρεται να τον προσέγγισε όσο αυτός βρισκόταν στην ΑΕΚ. Από την χρονιά που η Ένωση βρέθηκε στην Football League και στην Superleague λέγεται έντονα πως τον προσέγγισαν 2 ευρωπαϊκές ομάδες καθώς και οι ελληνικές Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης. 

Ο Πλατέλλας πλέον στα 28 του χρόνια είναι έτοιμος να μην αδικήσει τον εαυτό του ξανά και γιατί όχι , να ψάξει την μεταγραφή του στο εξωτερικό όπου είναι και η προτεραιότητα του . Θα έχει όμως πάντα πίσω στο μυαλό του την ομάδα που τον ανέδειξε . Ας μην ξεχνάμε και τι ανέφερε χαρακτηριστικά εχθές : «Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση της ΑΕΚ για την τιμή που μου έκανε να με εμπιστευθεί σε αυτό το πολύ όμορφο ταξίδι και βέβαια, τους συμπαίκτες μου. Η ΑΕΚ αποτέλεσε τον μεγαλύτερο σταθμό στη μέχρι σήμερα καριέρα μου και φεύγω από την ομάδα με τις καλύτερες αναμνήσεις, κρατώντας μόνο τις ωραίες στιγμές».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code