ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Έκλεισε στη Λεγκανές ο Σιόβας

Τέλος ο Σιόβας από τον Ολυμπιακό. Ή για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι, μετράει... ώρες πλέον από τη στιγμή που δεν έχουν πέσει υπογραφές.
Όπως αναμενόταν δηλαδή, ο υψηλόσωμος στόπερ θα αποτελέσει – έστω και προσωρινά – παρελθόν από τους “ερυθρόλευκους” μετά από 4,5 χρόνια παρουσίας.

Τελικά δεν είναι ούτε η Μπέτις, ούτε η Γρανάδα, ούτε η Λα Κορούνια. Είναι όμως ομάδα από την Primera Division ο επόμενος σταθμός της καριέρας του. Ποια είναι αυτή; Η Λεγκανές ήταν το κλαμπ που εξ αρχής είχε "ενοχλήσει" τον Σιόβα. Κατά συνέπεια, ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός θα κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και θα παίξει στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εκπρόσωπος του παίκτη, Ίλια Ίβιτς είχε την Πέμπτη (21/12) συνάντηση με τη διοίκηση των “ερυθρολεύκων” και παρουσίασε την προσφορά της Λεγκανές. Μία προσφορά που ικανοποίησε όλες τις πλευρές.

Με εξάμηνο δανεισμό θα παραχωρηθεί στους νεοφώτιστους της Primera Division και μένει να ξεκαθαρίσει τις επόμενες ώρες αν έχει μπει και οψιόν αγοράς (σ.σ. πιθανότατα θα μπει).

Στα αξιοσημείωτα το γεγονός ότι στη Λεγκανές θα συναντήσει άλλον έναν πρώην ερυθρόλευκο, τον Καρλ Μεντζανί! H νέα του ομάδα βρίσκεται στην 16η θέση της βαθμολογίας με 16 βαθμούς, 4 πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code