ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Όλα μηδέν στη Λάρισα

Σ’ ένα κακό παιχνίδι με λίγες φάσεις και πολύ... ξύλο, ΑΕΛ και Παναθηναϊκός έμειναν ισόπαλοι 0-0 στη Λάρισα, με τους «πράσινους» να βρίσκονται πλέον στο -9 από την κορυφή. Αποβλήθηκε ο Ζέκα στο 82’.

Δεν κατάφερε να κάνει το «3 στα 3» με τον Ουζουνίδη στον πάγκο ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» έμειναν στο 0-0 με την ΑΕΛ στη Λάρισα, ένα αποτέλεσμα που δεν ευνοεί κανέναν, αφού το
«τριφύλλι» βρέθηκε στο -9 από τον Ολυμπιακό, ενώ οι «βυσσινί» παραμένουν σε τροχιά υποβιβασμού.

Το πρώτο ημίχρονο βάζει υποψηφιότητα για ένα από τα χειρότερα του πρωταθλήματος. Τα νεύρα ήταν πολλά από το ξεκίνημα του αγώνα, ενώ τα λάθη στις μεταβιβάσεις δεν επέτρεπαν στις ομάδες να δημιουργήσουν ούτε υποψήφια φάσεων. Η ΑΕΛ πατούσε καλύτερα στο ξεκίνημα της επανάληψης, απειλώντας πρώτη με προσπάθειες των Ντέλετιτς (51') και Ντοντό(53').

Ο Παναθηναϊκός έφτασε κοντά στο γκολ στο 62’ όμως το σουτ του Μπέργκ από πλεονεκτική θέση πέρασε δίπλα από τα δοκάρια. Ο Σουηδός επιθετικός απείλησε ξανά στο 75’ με κεφαλιά που έφυγε πάνω από την εστία, ενώ στο 81’ ο Ζέκα αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα για χτύπημα εκτός φάσης στον Αναστασόπουλο.

Το παιχνίδι έγινε … ροντέο και στο 89’ ο Χουλτ έδιωξε στη γραμμή την κεφαλιά του Φάρκας. Η απάντηση του Παναθηναϊκού ήρθε στις καθυστερήσεις, με τον Ξενοδόχοφ να πραγματοποιεί φανταστική επέμβαση σε σουτ του Λέτο, κρατώντας το 0-0 μέχρι το φινάλε.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code