ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Με… υπογραφή Ζλάταν

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με δύο γκολ του Ιμπραΐμοβιτς, πέρασε με 2-0 από την έδρα της Γουέστ Μπρομ και έφτασε τις τρεις σερί νίκες, πιάνοντας προσωρινά την Τότεναμ στην 5η θέση της βαθμολογίας.


Με οδηγό τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε με 2-0 την Γουέστ Μπρομ στο «Χόθρονς» και έφτασε τις τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς στην προσπάθεια να καλύψει το χαμένο βαθμολογικό έδαφος.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» προηγήθηκαν στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης, με τον Λίνγκαρντ να βγάζει συστημένη σέντρα για τον Ιμπραΐμοβιτς και τον Σουηδό να «γράφει» το 1-0 με εξαιρετική κεφαλιά. Η Γουέστ Μπρομ δεν κατάφερε να βρει απάντηση και στο 22’ ο Ρούνεϊ θα μπορούσε να κάνει δύο τα τέρματα της ομάδας του, στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι.

Το 2-0 ήρθε στο 56’, με τον Ιμπραΐμοβιτς να περνά από δύο αντιπάλους και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα, «γράφοντας» το 2-0. Ο Σουηδός φορ έφτασε τα 16 γκολ σ’ όλες τις διοργανώσεις και τα 100 τέρματα σε 170 παιχνίδια πρωταθλήματος από τη σεζόν 2011-12! Το 2-0 ήταν το τελικό σκορ, αφού η Γουέστ Μπρομ δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να βρει απάντηση. Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο έμεινε για 7ο παιχνίδι αήττητη, πιάνοντας προσωρινά την Τότεναμ στην 5η θέση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code