ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Πέρασε από το Περιστέρι ο Παναθηναϊκός

Με γκολ του Μπέργκ στο 45’, ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 1-0 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και έκανε το «2 στα 2» στο πρωτάθλημα υπό τις οδηγίες του Μαρίνου Ουζουνίδη.



Το πρώτο του «διπλό» στο πρωτάθλημα από τις 10 Σεπτεμβρίου πήρε ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» κέρδισαν με 1-0 τον Ατρόμητο στο κεκλεισμένων των θυρών γήπεδο του Περιστερίου και μείωσαν προσωρινά στο -4 τη διαφορά από τον Ολυμπιακό.

Μετά το πρώτο τέταρτο που είχε αναγνωριστικό χαρακτήρα, το ματς απέκτησε καλό ρυθμό, με τις δύο ομάδες να δημιουργούν φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Ο Παναθηναϊκός είχε τις πιο κλασικές φάσεις, απειλώντας για πρώτη φορά στο 16’ όταν ο Βιγιαφάνιες έβγαλε τετ-α-τετ τον Μπεργκ, όμως ο Γκορμπούνοφ απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ.

Τρία λεπτά μετά ο Σουηδός σπατάλησε νέο τετ-α-τετ, στέλνοντας τη μπάλα δίπλα από το δοκάρι. Η απάντηση του Ατρόμητου ήρθε στο 20’, με τον Μπρίτο να στρώνει στον Παπαδόπουλο, το πλασέ του οποίου έδιωξε ο Βλαχοδήμος.

Η επόμενη μεγάλη στιγμή σημειώθηκε στο 36’, με τον Φυτανίδη να κάνει το λάθος αλλά ο Εμποκού που πήρε τη μπάλα σούταρε άουτ. Δύο λεπτά μετά, ήταν η σειρά του Ατρόμητου να απειλήσει, με τον Κουλιμπαλί να βάζει σωτήρια την κόντρα σε προβολή του Τόνσο, διώχνοντας τη μπάλα σε κόρνερ. Ο Παναθηναϊκός κατάφερε τελικά να πάει με το προβάδισμα στα αποδυτήρια, με τον Μπέργκ να νικά με διπλή προσπάθεια τον Γκορμπούνοφ, έπειτα από όμορφη πάσα του Ιμπάρμπο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος μπήκε πιο δυνατά, ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης, ωστόσο ο Παναθηναϊκός έκλεινε όλους τους χώρους και προσπαθούσε να «χτυπήσει» στην αντεπίθεση. Μάλιστα στο 65’ ο Ατρόμητος γλίτωσε το αυτογκόλ, όταν μετά από σέντρα του Εμποκού, ο Φυτανίδης έστειλε την μπάλα δίπλα απ' το αριστερό δοκάρι του Γκορμπούνοφ.

Οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν αξιόλογη φάση, έχοντας φλύαρη κατοχή, ενώ αντίθετα οι «πράσινοι» έβρισκαν χώρους και θα μπορούσαν να βρουν ένα δεύτερο γκολ. Στο 72’ ο Μπεργκ με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα άουτ, ενώ στο 81’ ο Γκορμπούνοφ έδιωξε το δυνατό σουτ του Μπουμάλ. Οι Περιστεριώτες έβγαλαν φάσεις μόνο στο τελευταίο πεντάλεπτο, ωστόσο η κεφαλιά του Λαζαρίδη (85’) και το σουτ του Στόιτσεφ (90+2’) δεν ανησύχησαν τον Βλαχοδήμο.

Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ, Κοντοές, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπίτολο, Μπάγκα (74’ Κεϊτά), Ούμπιδες, Λημνιός, Τόνσο, Μπρίτο (63’ Στόιτσεφ), Λε Ταλέκ (15’ Παπαδόπουλος).

Παναθηναϊκός: Οδ.Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Κουτρουμπής, Μολέδο, Χουχούμης, Βιγιαφάνιες (89’ Π. Βλαχοδήμος), Ζέκα, Λουντ, Εμποκού (70’ Μπουμάλ), Ιμπάρμπο (80’ Ρέις), Μπεργκ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code