ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Πρόκριση με 7αρα ο ΠΑΟΚ, απέκλεισαν την ΑΕΛ τα Τρίκαλα

Με εφτά γκολ στο δεύτερο μέρος, ο ΠΑΟΚ διέλυσε με 7-0 τον Πανελευσινιακό και εξασφάλισε την πρόκριση για τους «16» του Κυπέλλου. Στα Τρίκαλα το άλλο εισιτήριο, 1-0 την ΑΕΛ με γκολ του δανεικού από τους «βυσσινί», Γιαννιτσάνη.


Επίδειξη δύναμης έκανε ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Πανελευσινιακό. Ο «δικέφαλος του Βορρά» πήρε εμφατική νίκη με 7-0 στην Ελευσίνα και εξασφάλισε ως πρώτος -και χωρίς να δεχτεί γκολ- την πρόκριση για τους «16».

Η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε τους Θεσσαλονικείς να πάρουν μια άνετη νίκη. Ο ΠΑΟΚ ήταν απόλυτος κυρίαρχος στο πρώτο μέρος, είχε δοκάρι και φάσεις για γκολ, όμως το 0-0 έμεινε μέχρι το ημίχρονο.

Το «γόρδιο δεσμό» έλυσε στο ξεκίνημα της επανάληψης (49’) ο Στέφανος Αθανασιάδης, ανοίγοντας το σκορ με κεφαλιά-ψαράκι. Την ασίστ έδωσε ο 20χρονος Δελιγιάννης, ο οποίος στο 52’ «σέρβιρε» και το 2-0 στον Περέιρα. Πέντε λεπτά μετά ο Σακχόφ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, ενώ στο 70’ ο Μυστακίδης μπήκε και αυτός στον πίνακα των σκόρερ, «γράφοντας» το 4-0 με κοντινό πλασέ.

Πέντε λεπτά μετά, ο Έλληνας άσος σημάδεψε το δοκάρι, ωστόσο ο Κουλούρης πήρε το ριμπάουντ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 77’ ο Πέλκας έγινε ο 6ος διαφορετικός σκόρερ του ΠΑΟΚ, «γράφοντας» το 6-0 με ωραίο πλασέ, ενώ ο ίδιος έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα, διαμορφώνοντας το τελικό 7-0 στο 90’.

Το δεύτερο εισιτήριο του ομίλου πήγε στα Τρίκαλα, τα οποία κέρδισαν με 1-0 την ΑΕΛ χάρη σε γκολ του, δανεικού από τους «βυσσινί», Γιαννιτσάνη στο 90’.

Η ΑΕΛ ήθελε μόνο νίκη για να πάρει την πρόκριση, πιέζοντας από τα πρώτα λεπτά για να πάρει προβάδισμα στο σκορ. Ωστόσο τα Τρίκαλα κράτησαν το μηδέν και στο 90’ «χτύπησαν» στην αντεπίθεση «σφραγίζοντας» τη νίκη-πρόκριση με γκολ του Γιαννιτσάνη.

Η βαθμολογία:

1. ΠΑΟΚ 7 (9-0)

2. Τρίκαλα 7 (6-0)

3. ΑΕΛ 3 (2-4)

4. Πανελευσινιακός 0 (1-14)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code