ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Οι 16 ομάδες του Τσάμπιονς Λιγκ

Ολοκληρώθηκε η φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και πλέον γνωρίζουμε τις 16 ομάδες που θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους για το τρόπαιο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.


Έπεσε η «αυλαία» στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και πλέον έγιναν γνωστοί οι μονομάχοι που θα βρεθούν στην κλήρωση της Δευτέρας (12/12, 13:00) για τη φάση των «16» της διοργάνωσης.

Τέσσερις ισπανικές (Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο, Σεβίλλη), τρεις αγγλικές (Άρσεναλ, Μάντσεστερ Σίτι, Λέστερ), τρεις γερμανικές (Μπάγερν, Ντόρτμουντ, Λεβερκούζεν), δύο ιταλικές (Γιουβέντους, Νάπολι), δύο γαλλικές (Παρί Σεν Ζερμέν, Μονακό) και δύο πορτογαλικές (Πόρτο, Μπενφίκα) συμπληρώνουν το «παζλ» των «16».

Όπως γίνεται κάθε χρόνο, οι σύλλογοι που προκρίθηκαν ως πρωτοπόροι θα τεθούν αντιμέτωποι με τις ομάδες που πέρασαν ως δεύτεροι. Στην επόμενη φάση δεν μπορούν να διασταυρωθούν ομάδες από την ίδια χώρα και αυτές που βρίσκονταν στον ίδιο όμιλο.

Οι σύλλογοι που προκρίθηκαν ως πρωτοπόροι: Άρσεναλ, Νάπολι, Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο, Μονακό, Ντόρτμουντ, Λέστερ, Γιουβέντους

Οι σύλλογοι που προκρίθηκαν ως δεύτεροι: Παρί, Μπενφίκα, Μάντσεστερ Σίτι, Μπάγερν, Λεβερκούζεν, Ρεάλ, Πόρτο, Σεβίλλη

Οι σύλλογοι που συνεχίζουν στο Γιουρόπα Λιγκ: Λουντογκόρετς, Μπεσίκτας, Γκλάντμπαχ, Ροστόβ, Τότεναμ, Λέγκια, Κοπεγχάγη, Λιόν

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code