ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ολυμπιακός: Έτοιμες… προτάσεις για Μιλιβόγεβιτς!

Ουκ ολίγες είναι οι ομάδες της Ευρώπης που έχουν βάλει στο… στόχαστρό τους τον Σέρβο μέσο των «ερυθρόλευκων» και ετοιμάζονται να χτυπήσουν την… πόρτα των Πειραιωτών.


Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς πραγματοποιεί θετικές εμφανίσεις στο πρώτο… μισό της φετινής σεζόν, τόσο σε Ελλάδα, όσο και στους ομίλους του Europa League με τον Ολυμπιακό. Μαζί με τον Αντρέ Μάρτινς έχουν «φτιάξει» ένα δίδυμο που αποτελεί ένα από τα μεγάλα… όπλα του Πάουλο Μπέντο μέσα στο παιχνίδι των Πρωταθλητών Ελλάδας. Αυτό έχει ως… αποτέλεσμα, ο Σέρβος μέσος να απασχολεί όλο και περισσότερες ομάδες στην Ευρώπη.

Εδώ και καιρό, η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης έχει εκφραστεί θετικά για τον διεθνή μέσο, ενώ το προηγούμενο καλοκαίρι, είχε… χτυπήσει την πόρτα του Ολυμπιακού, χωρίς να προχωρήσει το deal και τον Ιανουάριο εμφανίζεται έτοιμη να… επιστρέψει. Από… κοντά βρίσκεται και η Μπενφίκα, που θέλει τον «Μίλι» για την μεσαία της γραμμή, ενώ παράλληλα, ενδιαφέρον υπάρχει και από την Φιορεντίνα και την Λέστερ. Όμως, οι… μνηστήρες δεν σταματούν εκεί.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Real News» υπάρχουν δύο ακόμα ομάδες που έχουν «τσεκάρει» τον Σέρβο ποδοσφαιριστή. Πρόκειται για τις Βαλένθια και Μπέρνλι που έχουν παρακολουθήσει ματς του Ολυμπιακού για… χατίρι του Λούκα Μιλιβόγεβιτς, ενώ δεν αποκλείεται η λίστα να μεγαλώσει, καθώς στον αγώνα της Πέμπτης (24/11) με την Γιουνγκ Μπόις στο «Γ. Καραϊσκάκης», οι Λεβερκούζεν και Βιγιαρεάλ θα έχουν… κατασκόπους.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code