ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Λέστερ για Μιλιβόγεβιτς

Η φετινή παρουσία του Λούκα Μιλιβόγεβιτς κρίνεται κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή.
Ο Σέρβος κεντρικός μέσος του Ολυμπιακού πραγματοποιεί εκπληκτικές εμφανίσεις και λογικό είναι να έχει "γυαλίσει" σε αρκετές ομάδες που ορέγονται την απόκτησή του από τους Πειραιώτες.

Μια εξ αυτών φέρεται να είναι η Λέστερ, η οποία ετοιμάζει πρόταση για τον 26χρονο διεθνή άσο τον προσεχή Γενάρη σύμφωνα με το contra.gr. Το Sport24.gr είχε γράψει προχθές για ενδιαφέρον τεσσάρων ομάδων για τον "Μίλι" και πως μια αγγλική ομάδα είναι μεταξύ αυτών. Οι "αλεπούδες" φαίνεται πως έχουν βάλει στο "μάτι" τον Σέρβο και θέλουν να τον κάνουν δικό τους.

Θυμίζουμε πως το καλοκαίρι αποχώρησε ο Καντέ για την Τσέλσι, αλλά ο Μεντί δεν έχει μπει στα... παπούτσια του μέχρι τώρα, μετρώντας μόλις δυο επίσημες συμμετοχές και ο Κλάουντιο Ρανιέρι ψάχνει έναν παίκτη για τη μεσαία γραμμή. Οι Πειραιώτες παραχωρούν τον παίκτη μονάχα αν ικανοποιηθούν οικονομικά και βάζουν πολύ ψηλά τον πήχη των απαιτήσεών τους, γνωρίζοντας πως έχει ανέβει η χρηματιστηριακή του αξία.

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΒΡΕΝΤΖΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ

Τις τελευταίες μέρες, ο Γιάννης Βρέντζος βρέθηκε στην Αγγλία δίχως να σημαίνει κιόλας ότι το συγκεκριμένο ταξίδι αφορούσε κάποιο θέμα του Ολυμπιακού ή το ενδιαφέρον της Λέστερ. Ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ κάνει συχνά-πυκνά ταξίδια στο Λονδίνο για επαγγελματικούς λόγους που δεν έχουν σχέση με τον Ολυμπιακό. Όπως και να 'χει, δεν θέλει και πολύ να γίνουν διάφοροι συνειρμοί από ορισμένους με αφορμή τις πληροφορίες που έρχονται από το Νησί.

Μένει να δούμε αν το φημολογούμενο ενδιαφέρον θα μετουσιωθεί σε πρόταση και η πρωταθλήτρια Αγγλίας θα χτυπήσει την πόρτα του Ολυμπιακού. Προς το παρόν πάντως, ο παίκτης είναι συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του με τον Ολυμπιακό.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code