ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Όλα για όλα ο Παναθηναϊκός

Μονόδρομο αποτελεί για τον Παναθηναϊκό η νίκη στο αποψινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας (19:30, Novasports 1).


Το σημερινό ματς μοιάζει ως τελευταία ευκαιρία για το «τριφύλλι» για να παραμείνει στο κόλπο της διεκδίκησης του πρωταθλήματος, ύστερα από τα τελευταία – αρνητικά αποτελέσματα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Παράλληλα, οι «πράσινοι» καλούνται να αποδείξουν πως μπορούν να αντέξουν μέχρι τέλους, χωρίς να έχουν στη σύνθεσή τους τον Μπεργκ, ο οποίος θα βρίσκεται στο φαληρικό γήπεδο για να στηρίξει από κοντά τους συμπαίκτες του. Εκεί, όμως, θα βρίσκεται και ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος είναι αρχηγός αποστολής και θα παρακολουθήσει από κοντά το ντέρμπι.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε χθες την προετοιμασία του, με τον Αντρέα Στραματσόνι πέρα από τον Μπεργκ να μην υπολογίζει και τους Σάμπα, Μπουμάλ και Στάικο. Στη διάθεση του Ιταλού τεχνικού επιστρέφουν οι Ζέκα, Λεντέσκα και Χουλτ, οι οποίοι μάλιστα διεκδικούν θέση και στο αρχικό σχήμα.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Στιλ, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Μολέντο, Κουτρουμπή και Ιβανόφ, με τους Μέστο και Χουχούμη να παίζουν ως φουλ μπακ.

Ζέκα, Βιγιαφάνιες και Γουακάσο θα αποτελέσουν την τριάδα στα χαφ. Ιμπάρμπο και Ρινάλντι θα είναι το επιθετικό δίδυμο.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κοτσόλης, Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Ρέις, Λέτο, Λουντ, Χουλτ, Λεντέσμα, Εμποκού και Κουλιμπαλί.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code