ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Με αλλαγές στην πρόβα τζενεράλε η Εθνική

Ο Σκίμπε αναμένεται να προβεί σε αλλαγές, στην πρόβα τζενεράλε κόντρα στη Λευκορωσία (21:15, ΣΚΑΪ ) ενόψει του ματς με τη Βοσνία.

Η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει απόψε στο «Καραϊσκάκης» την Λευκορωσία, με τον Μίκαελ Σκίμπε να θέλει να ξεκουράσει βασικούς παίκτες ενόψει της αναμέτρησης με τη Βοσνία για το Μουντιάλ της Ρωσίας.

Ο Γερμανός, θέλει να δει την ομάδα του να παίρνει την 6η σερί του νίκη, όπου σε περίπτωση που νικήσει και τη Βοσνία θα φτάσει στα 7 σερί επιτυχή αποτελέσματα και θα ισοφαρίσει το ρεκόρ του 2013.

Όσον αφορά στην 11άδα, στο 4-2-3-1 του θα δούμε τους Γλύκο στο τέρμα και τους Σταφυλίδη, Οικονόμου, Παπαδόπουλο και Μανιάτη στην άμυνα. Πέτσος, Τζιόλης και Σάμαρης θα είναι η τριάδα των χαφ κι οι Καρέλης, Βέλλιο και Γιαννιώτας θα συνθέσουν την τριάδα των χαφ.

Από την άλλη, για την Λευκορωσία, ο Αλεκσάντρα Κάτσκεβιτς θα παρατάξει τους Γκορμπούνοφ στο τέρμα και τους Πολιάκοφ, Φιλιπένκο, Μαρτίνοβιτς και Βαλάντζκο στην άμυνα. Κορζούν, Χλεμπ και Μαέφσκι θα είναι στην τριάδα των χαφ κι οι Ρίος-Γκορνέιτσκουκ θα βρίσκονται δεξιά και αριστερά του Κορνιλένκο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code