ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Εντολή Τσίπρα σε Βασιλειάδη: «Κάν' το όπως ο Κοντονής»

Ο 38χρονος δικηγόρος και κομματικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ εδώ και πολλά χρόνια, αναλαμβάνει αυτό το δύσκολο πόστο με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να του δίνει, σύμφωνα με πληροφορίες, ξεκάθαρη εντολή. «Θέλω να συνεχίσεις στον ίδιο δρόμο που χάραξε ο Σταύρος Κοντονής.
Αταλάντευτα και χωρίς φόβο για την πάταξη της διαφθοράς και την επαναφορά της κανονικότητας των νόμων και της διαφάνειας στον ελληνικό αθλητισμό. Συνέχισε ό, τι έκανε και ο Κοντονής», ήταν τα λόγια του πρωθυπουργού προς τον Βασιλειάδη.

Εφερε στην Ελλάδα τη λίστα Μπόργιανς

Ως άνθρωπος και πολιτικός, ο Βασιλειάδης, όπως σας γράψαμε και παραπάνω είναι κομματικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ εδώ και πολλά χρόνια. Βρίσκεται, μάλιστα, στον στενό πυρήνα του πρωθυπουργού, μαζί με τον Νίκο Παππά και τον Δημήτρη Τζανακόπουλο. Είναι, για να το πούμε απλά, άνθρωπος που… μπαινοβγαίνει καθημερινά στο Μαξίμου.

Είναι ένας άνθρωπος που παραδοσιακά κινείται στην κατεύθυνση της διαφάνειας και της παταξης της διαφθοράς. Γι’ αυτό, άλλωστε, ήταν και επικεφαλής της γενικής γραμματείας Διαφθοράς.

Πρόκειται, επίσης, για τον άνθρωπο που έφερε στην Ελλάδα τις λίστες από το εξωτερικό, όπως την περίφημη λίστα Μπόργιανς. Ο Βασιλειάδης, με συντονισμένες κινήσεις, συνεργάστηκε με τον Υπουργό εξωτερικών του κρατιδίου Βεστφαλίας – Ρηνανίας για να φέρει στις ελληνικές αρχές τη λίστα. Μέσα σ’ αυτήν ήταν 475 λογαριασμοί πολιτικών, επιχειρηματιών και δημοσιογράφων, με χρήματα αδήλωτα σε τράπεζες του Λουξεμβούργου και της Ελβετίας. Η λίστα αυτή παραδόθηκε στις ελληνικές αρχές τον περασμένο μήνα.

Πρέπει να σημειωθεί ότι μέχρι τώρα (όπως είχε συμβεί και με τον Σταύρο Κοντονή) δεν είχε καμία σχέση με τον αθλητισμό ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν γνωρίζεται με κανένα από τα πρόσωπα που δρουν αυτή τη στιγμή στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ως φίλαθλος συμπαθεί τον Ολυμπιακό, ωστόσο, δεν πηγαίνει στο γήπεδο και παρακολουθεί από απόσταση τα αθλητικά δρώμενα. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code