ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ: «Έδεσε» Γλύκο!

Μόνιμος… κάτοικος Τούμπας θα μείνει ο διεθνής τερματοφύλακας.

Ο Παναγιώτης Γλύκος ήταν εδώ και καιρό σε επαφές με τον «Δικέφαλο» για την επέκταση της συνεργασίας του. Μάλιστα, υπήρξε συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών και το μόνο που απέμενε ήταν το… τυπικό κομμάτι, ήτοι η υπογραφή των συμβολαίων. Οι λεπτομέρειες διευθετήθηκαν και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την παραμονή του Έλληνα πορτιέρο.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον Παναγιώτη Γλύκο για την επέκταση του συμβολαίου του ως το 2019.

Ο διεθνής τερματοφύλακας έχει γεννηθεί στις 10 Οκτωβρίου 1986 και βρίσκεται στον Δικέφαλο από το καλοκαίρι του 2007, έχοντας καταγράψει 102 συμμετοχές υπερασπιζόμενος την εστία της ομάδας. Διανύοντας την 8η σεζόν του (μια χρονιά σε Ολυμπιακό Βόλου και ένα εξάμηνο σε Αγροτικό Αστέρα είχε δοθεί δανεικός) κάνει κατά γενική ομολογία την πιο ώριμη σεζόν της καριέρας του και επανήλθε στις κλήσεις της Εθνικής Ομάδας, στην οποία έχει αγωνιστεί 4 φορές.

Μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, ο Παναγιώτης Γλύκος δήλωσε στο paokfc.gr:

«Είναι μια πολύ χαρούμενη στιγμή για μένα η υπογραφή του νέου συμβολαίου και με τιμά ιδιαίτερα η πρόταση του κ. Ιβάν Σαββίδη και της ομάδας να συνεχίσω να βρίσκομαι εδώ. Συμπληρώνω δέκα χρόνια από τη στιγμή που ήρθα και όπως καταλαβαίνει ο καθένας, για μένα ο ΠΑΟΚ δεν είναι απλά η επαγγελματική μου στέγη, αλλά η δεύτερη οικογένειά μου. Αισθάνομαι κι εγώ ότι οφείλουμε να κάνουμε ακόμη περισσότερα πράγματα, να κατακτήσουμε τίτλους και διακρίσεις, να ανεβάσουμε επίπεδο τον ΠΑΟΚ. Μπαίνοντας στην πιο ώριμη φάση της καριέρας ενός τερματοφύλακα, μέσα από μια ιδιαίτερη ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ, από την πλευρά μου μπορώ να υποσχεθώ μόνο προσπάθεια και αυτοσυγκέντρωση στην καθημερινή δουλειά και τους αγώνες. Ο κόσμος της ομάδας στάθηκε δίπλα μου σε δύσκολες στιγμές και με βοήθησε να εξελιχθώ και ελπίζω να τους ανταποδώσω την στήριξη αυτή. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον κ. Ιβάν Σαββίδη, την διοίκηση της ΠΑΕ, τον κ. Μίχελ, τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή μου για την εμπιστοσύνη, που είναι το σημαντικότερο πράγμα που χρειάζεται ένας τερματοφύλακας».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code