ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ανατροπή πρωτιάς για Γιουβέντους, «ζωντανή» η Λιόν

Παρά την απουσία του Ιγκουαΐν, η Γιουβέντους κέρδισε με ανατροπή (3-1) τη Σεβίλλη στην Ανδαλουσία και είναι πλέον το φαβορί για την πρωτιά του ομίλου. Ζωντανή για την πρόκριση η Λιόν μετά το 1-0 στο Ζάγκρεμπ.


Μεγάλο βήμα για την πρωτιά του ομίλου έκανε η Γιουβέντους. Η «Γηραιά Κυρία» εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα από το 36’ και κέρδισε με 3-1 τη Σεβίλλη στο «Ραμόν Σάντσες Πιθχουάν» όντας πλέον το φαβορί για την πρώτη θέση.

Η Σεβίλλη μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και στο 9’ κατάφερε να προηγηθεί με ωραίο σουτ του Παρέχα. Οι Ανδαλουσιανοί είχαν καλή στιγμή με τον Εσκουδέρο (18’) για δεύτερο γκολ, ωστόσο στη συνέχεια η Γιουβέντους ανέβασε την απόδοση της και στο 36’ απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω αποβολής του Βάσκες με δεύτερη κίτρινη.

Το 1-1 ήρθε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, με τον Μαρκίζιο να μετουσιώνει σε γκολ το (αυστηρό) πέναλτι που κέρδισε ο Μπονούτσι από τον Μερκάδο. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, η Σεβίλλη κρατούσε το 1-1, ώσπου στο 84’ ο Μπονούτσι ολοκλήρωσε την ανατροπή με σουτ έξω από την περιοχή. Οι γηπεδούχοι βγήκαν μπροστά, ψάχνοντας το 2-2 και στις καθυστερήσεις ο Μάντζουκιτς «σφράγισε» την επικράτηση της Γιουβέντους, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα, η συμμετοχή του 16χρονου Μόιζες Κιν για τη Γιουβέντους, για να γίνει έτσι ο πρώτος παίκτης που παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ και έχει γεννηθεί στον 21ο αιώνα (28 Φεβρουαρίου 2000).

Στο άλλο παιχνίδι, η Λιόν έφυγε με το διπλό (1-0) από την έδρα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ κι ελπίζει σε πρόκριση στους «16». Ο Λακαζέτ (72’) πέτυχε το γκολ της νίκης για τους «λιονέ», που θέλουν νίκη με δυο γκολ την τελευταία αγωνιστική στην έδρα τους απέναντι στη Σεβίλλη, έτσι ώστε να της πάρει το εισιτήριο για τους «16» και να τη ρίξει στο Γιουρόπα Λιγκ.

Η βαθμολογία:

1. Γιουβέντους 11 (9-2)
2. Σεβίλλη 10 (7-3)
3. Λιόν 7 (5-3)
4. Ντιναμό Ζάγκρεμπ 0 (0-13)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code