ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

«Αυτοκτόνησε» η Μπενφίκα

Η Μπενφίκα προηγήθηκε με 3-0 μέσα στην Κωνσταντινούπολη, ωστόσο η Μπεσίκτας έκανε το μεγάλο come back και με το τελικό 3-3 παρέμεινε ζωντανή για την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.


Σ’ ένα εκπληκτικό ματς στην Κωνσταντινούπολη, η Μπενφίκα πήρε προβάδισμα τριών τερμάτων κόντρα στην Μπεσίκτας, ωστόσο οι γηπεδούχοι, με τρία γκολ στο δεύτερο μέρος (τα δύο μετά το 83’) ισοφάρισαν σε 3-3 και όλα παραμένουν ανοιχτά για την πρόκριση στους «16».

Οι «αετοί» ξεκίνησαν εντυπωσιακά το ματς, παίρνοντας προβάδισμα τριών τερμάτων στα πρώτα 31 λεπτά. Στο 2’ ο Ελιζέου σημάδεψε το δοκάρι και στο 10’ ο Γκέδες άνοιξε το σκορ με όμορφη προσπάθεια. Το 2-0 ήρθε στο 25’ με τρομερό σουτ του Σεμέντο έξω από την περιοχή, ενώ στο 31’ ο πρώην «ερυθρόλευκος» Φέισα «έγραψε» το 3-0 με σουτ. Δευτερόλεπτα πριν το γκολ είχε ακολουθήσει «τρελή» φάση με τρία δοκάρια, τα δύο με κεφαλιές του Μήτρογλου.

Ο Έλληνας επιθετικός είχε τεράστια ευκαιρία για το 4-0 στο 53’, αφού δεν κατάφερε να βρει δίχτυα σε τετ-α-τετ με τον Φάμπρι. Η Μπεσίκτας έμεινε ζωντανή και στο 59’ μείωσε σε 3-1 με τρομερό γυριστό του Τοσούν. Το γκολ έδωσε… φτερά στους Τούρκους, που πήραν τα ηνία και πίεζαν για δεύτερο γκολ.

Ο Ρούι Βιτόρια έριξε τον Σάμαρη (75’) προκειμένου να γεμίσει τη μεσαία του γραμμή, ωστόσο στο 82’ ο Λίντελεφ έκανε χέρι στην περιοχή, δίνοντας την ευκαιρία στον Κουαρέσμα να μειώσει σε 3-2 από το σημείο του πέναλτι. Ο Πορτογάλος ήταν πρωταγωνιστής και στο 89’ αφού μετά από δική του σέντρα (με ραμπόνα!!) ο Αμπουμπακάρ εκμεταλλεύτηκε την κόντρα και με κοντινό σουτ ισοφάρισε σε 3-3!

Με αυτό το αποτέλεσμα, η Μπεσίκτας έφτασε τους 7 βαθμούς και παραμένει ζωντανή για την πρόκριση, όντας στο -1 από τους Πορτογάλους και ισόβαθμή με την 3η Νάπολι, που έχει παιχνίδι λιγότερο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code