ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Απόδοση δικαιοσύνης ζητεί ο Παναθηναϊκός

Σταθερός στην άποψη πως δεν υπάρχει πραγματικό ποδόσφαιρο όσο επικρατεί καθεστώς βίας και ανομίας παραμένει ο Παναθηναϊκός.
Με την επισήμανση πως «έχει ταλαιπωρηθεί περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο σύλλογο στην Ελλάδα από το καθεστώς ανομίας, έχει υποστεί αθλητική και οικονομική ζημία λόγω της ανυποχώρητης στάσης του, έχει αποκαλύψει με κόστος για την ομάδα αλλά και του προέδρου της προσωπικά τη δράση μιας εγκληματικής συμμορίας που λυμαίνεται το άθλημα και έχει ενθαρρύνει έμπρακτα την εμπλοκή FIFA και UEFA» και αφού κάνει μια αναφορά στα πρόσφατα περιστατικά βίας, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός τονίζει:

«Εδώ και τουλάχιστον έξι χρόνια εκκρεμούν υποθέσεις ποδοσφαιρικής διαφθοράς σε διάφορα εισαγγελικά και ανακριτικά γραφεία με πληθώρα στοιχείων και περιστατικών που δείχνουν ότι είναι υπαρκτή η δράση εγκληματικών συμμοριών στον χώρο. Ομως, με τρόπο ακατανόητο τα στοιχεία αυτά δεν αξιοποιούνται επαρκώς. Οσο η Πολιτεία και η Δικαιοσύνη δεν οδηγούν το ποδοσφαιρικό δράμα που ζούμε σε οριστική κάθαρση, όσο οι υπόδικοι και εν δυνάμει υπόδικοι δεν οδηγούνται στο ακροατήριο ώστε να αποδοθούν καθαροί στην κοινωνία ή να τιμωρηθούν, όσο εμπλεκόμενα σωματεία συνεχίζουν να προστατεύονται από όλους, όσο το καθεστώς ανομίας γίνεται τρέχουσα πραγματικότητα, τόσο το τέλος είναι κοντά. Για ποιο ποδόσφαιρο μιλάμε πια με εκβιασμούς, εμπρησμούς, βόμβες, ξυλοδαρμούς, απειλές κατά δημοσιογράφων, ΜΜΕ και όποιου άλλου τολμάει να πει την αλήθεια;».

• Με επιτυχία πέρασε ο Ζέκα τη συνέντευξη ενώπιον της Επιτροπής Πολιτογράφησης του υπουργείου Εσωτερικών και αρχές του χρόνου περιμένει την έκδοση του ελληνικού διαβατηρίου, ώστε μετά το «πράσινο φως» από FIFA και UEFA να είναι διαθέσιμος τον Μάρτιο για το ματς της Εθνικής με το Βέλγιο στις Βρυξέλλες.

• Για ενοχλήσεις στον δικέφαλο παραπονέθηκε ο Εμποκού και αποχώρησε προληπτικά από την προπόνηση. Οι Μπεργκ, Λέτο, Μπουμάλ έκαναν ατομικό, οι Ιμπάρμπο, Γουακάσο θεραπεία, ενώ ο Ζέκα συμμετείχε στο πρώτο κομμάτι της προπόνησης και μετά έκανε ατομικό.

• Φιλικό με την Καλλιθέα θα δώσει αύριο στο «Γ. Καλαφάτης» ο Παναθηναϊκός, για να βρουν ρυθμό οι παίκτες ενόψει Αγιαξ και να φανεί ο βαθμός ετοιμότητας του Τελάντερ, ο οποίος προπονείται πλέον χωρίς να νιώθει ενοχλήσεις.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code