ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Σκληρή αυτοκριτική Μέσι: «Να αλλάξουμε αυτή την κ@%#κατάσταση»

Σε μεγάλες περιπέτειες για την πρόκρισή της στα τελικά του Μουντιάλ μπήκε η Αργεντινή μετά την ήττα της με 3-0 από τη Βραζιλία.

Ο Λιονέλ Μέσι βγήκε μπροστά και δήλωσε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να αλλάξουν πολλά και άμεσα για να μη δουν το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας από την τηλεόραση.

«Πρέπει να αλλάξουμε αυτή την κωλοκατάσταση. Θα πρέπει να αλλάξουμε τα μυαλά μας, γιατί όταν αυτά δεν είναι όπως πρέπει, δεν ακολουθούν και τα πόδια μας», τόνισε ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα.

«Δεν περιμέναμε αυτό το αποτέλεσμα. Η Βραζιλία είναι πολύ δυνατή αντίπαλος, αλλά περιμέναμε περισσότερα από τη δική μας ομάδα και τους εαυτούς μας. Μέχρι να δεχτούμε το πρώτο γκολ, ακόμη και μετά από αυτό όμως, το ματς ήταν πολύ ισορροπημένο, αλλά μετά το δεύτερο τέρμα που δεχτήκαμε όλα τελείωσαν. Μετά δεν ξέραμε πώς να αντιδράσουμε», πρόσθεσε.

Όσο για τη συνέχεια, είπε: «Τώρα τα πράγματα είναι πιο δύσκολα για μας. Θα πρέπει να βελτιωθούμε σημαντικά εν όψει του αγώνα με την Κολομβία. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να κάνουμε ένα ακόμη τέτοιο ματς, γιατί έτσι δεν θα βγούμε από τη δύσκολη θέση που είμαστε. Το θετικό μέσα σε όλα τα αρνητικά είναι ότι έχουμε ακόμη την τύχη μας στα δικά μας χέρια. Δεν πρέπει να χάσουμε άλλους βαθμούς, ειδικά στην έδρα μας. Θα πρέπει όμως να νικήσουμε την Κολομβία. Να μείνουμε ενωμένοι και πιστεύω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code