ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Επίσκεψη Μελισσανίδη και... γκάζια

Αιφνίδια επίσκεψη του Δημήτρη Μελισσανίδη στα Σπατα και ομιλία με σκληρή γλώσσα και... γκάζια από το αφεντικό της Ένωσης προς τους ποδοσφαιριστές για την εικόνα της ομάδας και όχι μόνο.

«Τα τελευταία αποτελέσματα και γενικά τα πράγματα που βλέπω και μαθαίνω δεν είναι καθόλου καλά. Είχαμε ένα φιλικό ματς στο οποίο χάσαμε γιατί ήμασταν κακοί. Έμαθα οτι μετά το τέλος του αγώνα τα αποδυτήρια ήταν σαν να μην έγινε τίποτα. Έμαθα για γελάκια, πλακίτσες και τρεις λαλούν και δυο χορεύουν δηλαδή... Προφανώς δεν έχετε καταλάβει μερικοί που παίζετε. Γελάτε, κάνετε πλακίτσες, αντί να είστε προβληματισμένοι και απογοητευμένοι.

Μιλάτε στα κινητά, αυτό το λέω πιο πολύ για τους Έλληνες, χαβαλέ, τραβάτε και σέλφι για αυτό και από αύριο να μην υπάρχουν κινητά στα αποδυτήρια. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά και μην νομίζετε οτι δεν ξέρω τι γίνεται, τι κάνετε και δεν τα μαθαίνω. Πρέπει να σοβαρευτείτε, να καταλάβετε που είστε και να σταματήσετε, να κόψετε εντελώς το πάρε δώσε με τους δημοσιογράφους. Να σταματήσετε να μιλάτε με αυτούς.

Πρέπει να ξέρετε κάτι... Εμείς έτσι είμαστε, έτσι λειτουργούμε και σε όποιον αρέσει. Σε όποιον δεν του αρέσει ας έρθει τον Δεκέμβριο ή το καλοκαίρι να μας πει να φύγει. Για να τελειώνουμε και να μην τον τελειώσω εγώ. Δεν είναι πράγματα αυτά. Η ΑΕΚ είναι πολύ μεγάλη ομάδα. Εμπεδώστε το. Θα πρέπει να καταλαβαίνετε οτι είναι τιμή σας που είστε σε αυτή την ομάδα. Ακόμη και αν μένετε εκτός 18άδας... Είναι τιμή σας, καταλάβετέ το. Αλλάξτε την εικόνα και την συμπεριφοράς σας, όσο είναι νωρίς», ήταν τα λόγια που χρησιμοποίησε σε πολύ έντονο ύφος ο Δημήτρης Μελισσανίδης, παρουσία των Ντούσαν Μπάγεβιτς, Ζοσέ Μοράις και Βασίλη Δημητριάδη.

Αξίζει να αναφέρουμε δύο επιπλέον πραγματάκια... Το πρώτο οτι το αφεντικό της Ένωσης τελειώνοντας είπε: «Θέλω να πω συγχαρητήρια στον Γιόχανσον για την παρουσία του στην Εθνική ομάδα της Σουηδίας», τη στιγμή που έχει αξία να πούμε οτι δεν υπήρχε στα αποδυτήρια ο Τζολέον Λέσκοτ που είχε τελειώσει το ατομικό πρόγραμμά του νωρίτερα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code