ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Και… πάλι για Βιεϊρίνια!

Έχει γίνει… θεσμός η παρουσία του ονόματος του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού σε κάθε μεταγραφική περίοδο για τον «Δικέφαλο» και αυτό δεν αποτελεί… εξαίρεση ούτε τον Ιανουάριο.

Η αλήθεια είναι πως ο ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει έρευνα… αγοράς για την εύρεση των ποδοσφαιριστών που θα βοηθήσουν τον Βλάνταν Ίβιτς στο δεύτερο… μισό της φετινής σεζόν. Το βλέμμα των ανθρώπων της ομάδας της Θεσσαλονίκης είναι στραμμένο σ’ όλη την Ευρώπη, όπου εξετάζονται υποψήφιοι στόχοι. Μεταξύ των αγορών είναι και η Γερμανία, μια και ο Λούμπος Μίχελ έχει δεχθεί πολλές κρούσεις από μάνατζερ και ετοιμάζει την τελική του λίστα για να την παραδώσει στον Σέρβο τεχνικό.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην «Sportday» ένας παίκτης που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητος από τους «ασπρόμαυρους» είναι ο Αντελίνο Βιεϊρίνια της Βόλφσμπουργκ. Ο Πορτογάλος Πρωταθλητής Ευρώπης με την εθνική ομάδα της χώρας του, ανήκει στους «λύκους», αλλά τη φετινή σεζόν δεν φαίνεται να υπολογίζεται όπως την περσινή σεζόν.

Και κάπου εκεί γεννήθηκε και πάλι το… σενάριο για την επιστροφή του ποδοσφαιριστή στην Τούμπα. Σε περίπτωση που ο Βιεϊρίνια πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από την γερμανική ομάδα, ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί σίγουρα για να τον αποκτήσει και πάλι, αρκεί οι απολαβές του παίκτη να μην είναι ιδιαιτέρως υψηλές.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code