ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Έτσι κάηκε το σπίτι του Μπίκα

Σοκ προκάλεσε η είδηση του εμπρησμού της εξοχικής κατοικίας του Γιώργου Μπίκα στη Χαλκιδική, η οποία έφερε στη συνέχεια την διακοπή όλων των πρωταθλημάτων μετά από σχετική απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής στην ΕΠΟ.


Όπως αποκαλύπτει σήμερα ο Σάββας Λιβάνιος στην εφημερίδα Live Sport, στο μπαλκόνι του σπιτιού υπήρχε ένα ξύλινο διακοσμητικό καραβάκι, το οποίο ο δράστης ή οι δράστες του εμπρησμού το «κόλλησαν» πάνω στον τοίχο. Το περιέλουσαν με εύφλεκτο υλικό και έβαλαν φωτιά. Πάνω από το μπαλκόνι υπήρχε ξύλινη πέργκολα και νάιλον, με αποτέλεσμα η φωτιά να εξαπλωθεί αμέσως.

Από εκεί και πέρα, δεν διαπιστώθηκε κάποια παραβίαση σε καμία από τις πόρτες του σπιτιού και για αυτό τον λόγο ερευνά το περιστατικό η Πυροσβεστική και όχι η Αστυνομία, ενώ μετά από εντολή του ίδιου του πρωθυπουργού με την υπόθεση ασχολείται και η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Εκείνο που προκύπτει, πάντως, είναι πως πρόκειται καθαρά για εγκληματική ενέργεια, με τον δράστη ή τους δράστες να έχουν πλήρη άγνοια για το αν βρίσκονται άνθρωποι στις διπλανές κατοικίες (που τελικά αποδείχθηκε πως ήταν άδειες).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code