ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Θρίαμβος για Αγγλία στο ντέρμπι

Η Αγγλία κέρδισε με 3-0 την Σκωτία στο βρετανικό ντέρμπι του «Γουέμπλεϊ» και διατηρήθηκε στην κορυφή του 6ου ομίλου, όντας στο +2 από την 2η Σλοβενία.


Επίδειξη δύναμης έκανε η Αγγλία απέναντι στην Σκωτία. Τα «τρία λιοντάρια» πήραν εμφατική εντός έδρας νίκη (3-0) στον βρετανικό «εμφύλιο» και παρέμειναν στην κορυφή του ομίλου.

Η ομάδα του Σάουθγκέιτ είχε την υπεροχή και στο 24’ πήρε το προβάδισμα με κεφαλιά του Στάριτζ. Η Σκωτία προσπάθησε να αντιδράσει, ωστόσο η πίεση της δεν απέδωσε καρπούς. Έτσι στο 50’ ο Λαλάνα «έγραψε» το 2-0 με κεφαλιά, «κλειδώνοντας» τη νίκη της Αγγλίας. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Κέιχιλ στο 61’, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των «τριών λιονταριών».

Έτσι, η Αγγλία έφτασε τους 10 βαθμούς και ο υπηρεσιακός Σάουθγκειτ κερδίζει όλο και περισσότερους πόντους για να αναλάβει ως μόνιμος τον πάγκο της ομάδας. Στον αντίποδα, η Σκωτία υποχώρησε στην 5η θέση με 4 βαθμούς και έμεινε αρκετά πίσω στη μάχη για την 2η θέση.

Εκεί βρίσκεται η Σλοβενία, η οποία κέρδισε με 1-0 στην έδρα της Μάλτας και έφτασε τους 8 βαθμούς. Οι Σλοβένοι τα βρήκαν σκούρα, ωστόσο κατάφεραν να πάρουν τη νίκη χάρη στο γκολ του Βέρμπιτς (47’). Στο άλλο παιχνίδι του γκρουπ, η Σλοβακία διέλυσε με 4-0 την Λιθουανία, «καθαρίζοντας» τη νίκη από το πρώτο μέρος. Νέμετς (12’), Κούτσκα (15’), Σκρτέλ (36’) και Χάμσικ (86’) ήταν οι σκόρερ για τους Σλοβάκους, που βρίσκονται στην 3η θέση με 6 βαθμούς.

Η βαθμολογία:

1. Αγγλία 10 (6-0)
2. Σλοβενία 8 (4-2)
3. Σλοβακία 6 (7-2)
4. Λιθουανία 5 (5-7)
5. Σκωτία 4 (6-8)
6. Μάλτα 0 (1-9)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code