ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Πρωτιά για Μονακό, αποκλείστηκε η Τότεναμ

Η Μονακό κέρδισε με 2-1 την Τότεναμ στο Πριγκιπάτο, εξασφάλισε ως πρώτη το εισιτήριο για τους «16» του Τσαμπιονς Λιγκ και έβαλε … ταφόπλακα στις ελπίδες των «πετεινών» για πρόκριση. Πέρασε ως δεύτερη η Λεβερκούζεν.


Την πρόκριση στα νοκ-άουτ του Τσάμπιονς Λιγκ και μάλιστα ως πρωτοπόρος του γκρουπ εξασφάλισε η Μονακό. Η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ επικράτησε με 2-1 της Τότεναμ στο «Λουί Ντε» και ταυτόχρονα άφησε τους Λονδρέζους εκτός συνέχειας.

Όλα θα μπορούσαν να ήταν διαφορετικά, εάν ο Σον ευστοχούσε σε τετ-α-τετ με τον Σούμπασιτς στο 6ο λεπτό του παιχνιδιού. Αυτή ήταν η πιο κλασική φάση της Τότεναμ σ’ όλο το ματς, αφού η Μονακό ήταν αυτή που είχε τις μεγάλες ευκαιρίες στο παιχνίδι. Στο 10’ ο Φαλκάο δεν κατάφερε να νικήσει τον Γιορίς από την άσπρη βούλα του πέναλτι, ενώ στο 34’ το διαγώνιο σουτ του Ζερμέν «ξύρισε» το δοκάρι.

Στον αντίποδα, η Τότεναμ φώναξε για πέναλτι στο 30ο λεπτό σε ανατροπή του Άλι, ενώ στο 38’ ο Κέιν έπιασε… αέρα από θέση βολής, σπαταλώντας σημαντική στιγμή για να βάλει μπροστά στο σκορ τους «πετεινούς».

Και τα τρία γκολ του αγώνα σημειώθηκαν στο ξεκίνημα της επανάληψης. Η Μονακό προηγήθηκε στο 47’ με κοντινή κεφαλιά του Σιντιμπέ, όμως στο 50’ η Τότεναμ κέρδισε πέναλτι με τον Άλι, το οποίο μετουσίωσε σε γκολ ο Κέιν. Ωστόσο, στο αμέσως επόμενο λεπτό, η Μονακό ξαναπήρε το προβάδισμα με διαγώνιο σουτ του Λεμάρ, πιάνοντας στον… ύπνο τους φιλοξενούμενους.

Αυτό ήταν… Η Τότεναμ δεν μπόρεσε ποτέ να επιστρέψει στο ματς, γλιτώνοντας μάλιστα ένα τρίτο γκολ, με τον Γιορίς να πραγματοποιεί τεράστια απόκρουση σε σουτ εξ’ επαφής του Ζερμέν (68’). Το 2-1 έμεινε μέχρι το φινάλε και την τελευταία αγωνιστική η Τότεναμ θα αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την 3η θέση του γκρουπ.

Η βαθμολογία:

1. Μονακό 11
2. Λεβερκούζεν 7
3. Τότεναμ 4
4. ΤΣΣΚΑ 3

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code