ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Άλμα πρωτιάς για Παρί στο «Έμιρειτς»

Η Παρί Σεν Ζερμέν αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Άρσεναλ στο «Έμιρειτς» και απέκτησε το προβάδισμα για την πρωτιά του ομίλου. Στο 0-0 έμειναν Λουντογκόρετς και Βασιλεία στη Βουλγαρία.


Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε και το δεύτερο παιχνίδι ανάμεσα σε Άρσεναλ και Παρί Σεν Ζερμέν. Οι Παριζιάνοι έφυγαν με το βαθμό (2-2) από το Λονδίνο και απέκτησαν προβάδισμα για την πρωτιά, αφού υπερτερούν στην ισοβαθμία με την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ.

Οι πρωταθλητές Γαλλίας πήραν το προβάδισμα στο 18ο λεπτό, με τον Καβάνι να σκοράρει σε κενή εστία μετά από πάσα του Ματουιντί. Η απάντηση της Άρσεναλ ήρθε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, με τον Ζιρού να μετουσιώνει σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Σάντσες.

Αξίζει να σημειωθεί πως σε εκείνο το σημείο σημειώθηκε αψιμαχία μεταξύ Καβάνι και Ράμσεϊ, ενώ μετά τη λήξη του πρώτου μέρους ο φακός έπιασε τον Ζιρού να πιάνει με δύναμη τον αυχένα του Καβάνι και τον τελευταίο να του απομακρύνει το χέρι εκνευρισμένος.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης (54’) η Παρί είχε δοκάρι με μακρινή εκτέλεση φάουλ του Μόουρα. Η Άρσεναλ γλίτωσε το γκολ και στο 59’ ολοκλήρωσε την ανατροπή με απίστευτο αυτογκόλ του Βεράτι, σε φάση που θύμισε μπιλιάρδο. Η Παρί όμως απάντησε με το… ίδιο νόμισμα αφού στο 77’ ισοφάρισε σε 2-2 με αυτογκόλ του Ιβόμπι.

Οι Παριζιάνοι θα μπορούσαν να ολοκληρώσουν την ανατροπή, όμως ο Καβάνι δεν μπόρεσε σε δύο περιπτώσεις να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Ακόμα και έτσι, το 2-2 δίνει το προβάδισμα στην Παρί στη μάχη για την πρώτη θέση του ομίλου.

Λουντογκόρετς και Βασιλεία κόλλησαν στο 0-0 στην Βουλγαρία, με την πρώτη να διατηρεί το προβάδισμα σε πιθανή ισοβαθμία για την τρίτη θέση, που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ

Η βαθμολογία:

1. Παρί Σεν Ζερμέρν 11
2. Άρσεναλ 11
3. Λουντογκόρετς 2
4. Βασιλεία 2

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code