ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Δεν κέρδισε στη Καρδίτσα η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ προηγήθηκε με 2-0 στην Καρδίτσα χάρη σε γκολ του Πέκχαρντ (36’, 47’), ωστόσο η Αναγέννηση ισοφάρισε σε 2-2 με Τζέκο (68’) και Μάιγκα (76’), έχοντας μάλιστα ευκαιρία και για την ολική ανατροπή. «ΑΕΚ, ΑΕΚ, αυτό δεν είναι ΑΕΚ» φώναζαν οι οπαδοί της «Ένωσης».


Δεν είχε νικητή η αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Αναγέννηση στην Καρδίτσα. Η «Ένωση» των πολλών αλλαγών πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων, ωστόσο οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 2-2 και πήραν έναν σπουδαίο βαθμό, που τους κρατάει «ζωντανούς» για την πρόκριση.

Ο κάκιστος αγωνιστικός χώρος λόγω της βροχής είχε μετατρέψει τον αγώνα σε… λασπομαχία και φυσικά δεν βοηθούσε τους παίκτες των δύο ομάδων να παίξουν ποδόσφαιρο.

Το παιχνίδι δεν είχε μεγάλες στιγμές, ώσπου στο 36’ ο Πέκχαρντ έδωσε τη λύση στην ΑΕΚ, ανοίγοντας το σκορ με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή. Στο ξεκίνημα της επανάληψης (47’) ο επιθετικός της «Ένωσης» διπλασίασε το σκορ της ομάδας του, «γράφοντας» το 2-0 με το… γόνατο, έπειτα από σέντρα του Ζόριτς.

Όλα έδειχναν ότι η ΑΕΚ είχε «καθαρίσει» την υπόθεση νίκη, ωστόσο η Αναγέννηση δεν το έβαλε κάτω. Στο 49’ το συρτό σουτ του Μπλέντι κατέληξε κόρνερ και δέκα λεπτά μετά το τακουνάκι του Μπιτέλη πέρασε ελάχιστα πάνω από το δοκάρι του Ανέστη. Στο 63’ ο γκολκίπερ της ΑΕΚ είπε «όχι» σε κοντινό πλασέ του Ξέρρα, όμως στο 68’ ο Τζέκος, με κεφαλιά-ψαράκι, κατάφερε να μειώσει το σκορ σε 1-2.

Οι γηπεδούχοι συνέχιζαν να πιέζουν για ένα δεύτερο γκολ και τελικά δικαιώθηκαν, αφού στο 76’ ο Μάιγκας πρόλαβε τον Ανέστη, μετά από εκτέλεση κόρνερ, ισοφαρίζοντας σε 2-2. Ο Μοράις πέρασε στο ματς τους Αλμέιδα και Αραβίδη, ωστόσο η ΑΕΚ δεν κατάφερε να αντιδράσει. Μάλιστα, στο 90’ το φαλτσαριστό σουτ του Τζέκου πέρασε δίπλα από το δοκάρι, με αποτέλεσμα το 2-2 να μείνει μέχρι το φινάλε.

Αν. Καρδίτσας: Πρίφτης, Καραγιάννης, Δημόπουλος, Μάιγκα, Κισκαμπάνης, Σμίλτος (46' Τσιλούλης), Φέτσης, Μπλέντι, Τζέκος, Μπιτέλης (81' Τσόπελας), Ντιατά (56' Ξέρρας).

ΑΕΚ: Ανέστης, Μπακάκης, Κολοβέτσιος, Τζανετόπουλος, Γιαννούτσος, Μανωλάς, Γαλανόπουλος, Τσέλιος (79' Αλμέιδα), Πατίτο (86' Αραβίδης), Ζόριτς (67' Ντίντακ), Πέκχαρτ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code