ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Απέφυγε την θλάση ο Βάργκας

Η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο διάστημα, οι προπονήσεις της ΑΕΚ «κρύβουν» τραυματισμούς.
Ο τελευταίος που αποχώρησε με πρόβλημα ήταν ο Ρόναλντ Βάργκας, αλλά, ευτυχώς, γλίτωσε τα χειρότερα. Ο Βενεζουελάνος μεσοεπιθετικός υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο και η διάγνωση ήταν διάταση ημιτενοντώδους μυός στο αριστερό πόδι, που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για 7-10 ημέρες.

Τουλάχιστον γλίτωσε την θλάση, που θα τον άφηνε εκτός δράσης για μεγαλύτερο διάστημα, ωστόσο, αν ξεκινήσει τελικά το πρωτάθλημα το προσεχές Σαββατοκύριακο, θα χάσει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Και δεν θα είναι ο μόνος. Εκτός πλάνων βρίσκονται οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και Τζόλεον Λέσκοτ, που συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα, ενώ εξαιρετικά αμφίβολη κρίνεται και η συμμετοχή του Τάσου Μπακασέτα, που επίσης έκανε ατομικό. Εκτός προγράμματος έμεινε και σήμερα ο Μανουέλ Ντίας λόγω οσφυαλγίας.

Η σημερινή μέρα περιελάμβανε και απογευματινή προπόνηση, ωστόσο, ο Ζοσέ Μοράις την «χάρισε» στους ποδοσφαιριστές του, καθώς υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο άμεσης επανεκκίνησης του πρωταθλήματος. Η επόμενη προπόνηση της «Ένωσης» είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη στις 11 το πρωί.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code