ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αυτούς θα επιλέξει ο Μπέντο

Γνωστές είναι λίγο – πολύ οι σκέψεις του Πάουλο Μπέντο όσον αφορά τα πλάνα του για το αυριανό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ο Πορτογάλος προπονητής προτίμησε να ξεκουράσει ή και να προφυλάξει ορισμένους παίκτες του Ολυμπιακού στο μεσοβδόμαδο παιχνίδι με την Αστάνα, ώστε να μπορέσει να πάρει το 100% από τν ομάδα του.

Άλλωστε, επτά από τους ποδοσφαιριστές που έπαιξαν με τον Ατρόμητο δεν ξεκίνησαν στην μακρινή Αστάνα. Κάπως έτσι έχουμε και λέμε.

Κάτω από τα δοκάρια επιστρέφει ο Καπίνο, ο οποίος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά απέναντι στην πρώην ομάδα του.

Στο δεξί άκρο της άμυνας θα βρίσκεται ο Φιγκέιρας και αριστερά ο Ρέτσος, ή αν παίξει ο Ομάρ, ο Ισπανός θα πάει στα αριστερά. Υπάρχει όμως και η περίπτωση του Ντε Λα Μπέγια, ο οποίος δηλώνει «παρών» μετά τον τραυματισμό του. Στο κέντρο της άμυνας επανέρχεται ο Ντα Κόστα, δίπλα στον Μποτία.

Ο Μιλιβόγεβιτς επιστρέφει στα χαφ, όπου μαζί του θα παίξει ο Μαρτίνς. Στα πλάγια θα είναι ο Ελιουνούσι μαζί με τον Σεμπά.

Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Φορτούνης και στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Ιντέγε. Τα πάντα, όμως, θα ξεκαθαρίσουν στη σημερινή προπόνηση και μετά τις δοκιμές που θα κάνει ο Μπέντο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code