ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Οι παίκτες θέλουν Στραματσόνι κι αναλαμβάνουν την ευθύνη

Στήριξη στο πρόσωπο του Αντρέα Στραματσόνι δεν εκφράζει μόνο ο Γιάννης Αλαφούζος, αλλά και οι παίκτες του Παναθηναϊκού.
Σύμφωνα με την «Πράσινη», η συντριπτική πλειονότητα των ποδοσφαιριστών είναι υπέρ της παραμονής του Ιταλού προπονητή.

Μάλιστα κάποιοι εξ αυτών έλεγαν πως «… ο κόουτς δεν έχει καμία ευθύνη ούτε για τα αποτελέσματα, ούτε και για κάποιες εμφανίσεις. Η ευθύνη είναι δική μας, αφού από δικά μας λάθη δεχόμαστε γκολ και χάνουμε πολλές ευκαιρίες. Η προπόνηση που κάνουμε είναι πολύ καλή και πάντα αναλύει πολύ καλά τον αντίπαλο».

Ο Γιάννης Αλαφούζος προτού αποφασίσει να στηρίξει τον «Στράμα» έλαβε υπόψη του την πολύ καλή γνώμη των παικτών για τον προπονητή τους, αλλά και τις καλές σχέσεις που υπάρχουν στα αποδυτήρια. Έτσι επέλεξε να εκφράσει την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό του ελπίζοντας πως σφίγγοντας τα λουριά σε επίπεδο πειθαρχίας και με περισσότερη δουλειά σε φυσική κατάσταση θα έρθει και η απαιτούμενη βελτίωση. Ασφαλώς, βέβαια, το μέλλον του Στραματσόνι στον πάγκο του Παναθηναϊκού θα κριθεί από τα αποτελέσματα.

Η εκτίμηση που υπάρχει είναι πως το πρωτάθλημα θα διακοπεί για μία αγωνιστική, δηλαδή δεν θα υπάρξει δράση το επόμενο Σαββατοκύριακο, κι όταν αρχίσει ξανά, δεν θα γίνει με το ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής κόντρα στην ΑΕΚ στη Λεωφόρο, αλλά με το ματς με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη για τη 12η αγωνιστική.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code