ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Γκέλα ολκής για Ολυμπιακό

Ο αποκαρδιωτικός Ολυμπιακός «κόλλησε» στο 0-0 με την Κέρκυρα στο «Γ. Καραϊσκάκης» και γνώρισε την πρώτη του εντός έδρας βαθμολογική απώλεια μετά από 29 σερί νίκες!


Η ψυχωμένη Κέρκυρα υποχρέωσε τον τραγικό Ολυμπιακό σε γκέλα ολκής, φεύγοντας με το βαθμό της ισοπαλίας (0-0) από το «Γ. Καραϊσκάκης». Η ομάδα του Πάουλο Μπέντο δεν κατάφερε να βρει λύσεις στο αμυντικό πλάνο των φιλοξενούμενων και γνώρισε την πρώτη της εντός έδρας απώλεια από τις 6 Δεκεμβρίου του 2014!

Οι γηπεδούχοι είχαν από τα πρώτα λεπτά την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο δεν μπορούσαν να δώσουν γρήγορο ρυθμό στην αναμέτρηση. Η πρώτη φάση για τους «ερυθρόλευκους» ήρθε στο 9ο λεπτό, με τον Βιάνα να πλασάρει άουτ μετά από κόρνερ του Σεμπά. Τρία λεπτά μετά, ο Ελιουνούσι βρέθηκε απέναντι στον Κουτζαβασίλη όμως τον Νίκιτς τον πρόλαβε διώχνοντας σε κόρνερ.

Το αμυντικό στήσιμο της Κέρκυρας έβαλε πολλά προβλήματα στον Ολυμπιακό, που προσπαθούσε να γίνει απειλητικός με μακρινά σουτ. Στο 24’ η προσπάθεια του Μπουχαλάκη έφυγε δίπλα από το δοκάρι, ενώ στο 39’ ο Κουτζαβασίλης απόκρουσε το σουτ του Ομάρ από τα 35 μέτρα. Ο γκολκίπερ της Κέρκυρας μπλόκαρε και την προσπάθεια του Μιλιβόγεβιτς στο 42', κρατώντας το σκορ στο 0-0.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης (51’) η Κέρκυρα «άγγιξε» το 1-0 στην αντεπίθεση, όμως ο Λεάλι νίκησε σε τετ-α-τετ τον Τουράμ, διώχνοντας με τα ακροδάχτυλα σε κόρνερ. Οι φιλοξενούμενοι συνέχιζαν να αμύνονταν αποτελεσματικά και ο Ολυμπιακός αδυνατούσε να απειλήσει παρά την είσοδο των Πάρντο, Μάρτινς και Ιντέγε.

Οι παίκτες του Μπέντο συνέχισαν να απειλούν μόνο με μακρινά σουτ, ενώ η Κέρκυρα δικαιούται να φωνάζει για τη φάση του 81’ όταν ο βοηθός Πετρόπουλος σήκωσε λανθασμένα τη σημαία για οφσάιντ του Τουράμ, που ήταν έτοιμος να μπει στην περιοχή του Λεάλι με πολύ καλές προϋποθέσεις. Το 0-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και ο κόσμος του Ολυμπιακού αποδοκίμασε τους «ερυθρόλευκους», ενώ ακούστηκε ξανά το όνομα του Τσόρι Ντομίνγκες, που ήταν εκτός αποστολής.

Ολυμπιακός: Λεάλι, Ελαμπντελαουί, Βιάνα, Μποτία, Ρέτσος (57' Μαρτίνς), Μιλιβόγεβιτς, Μπουχαλάκης (57' Πάρντο), Φορτούνης, Ελιουνούσι (72' Ιντέγε), Σεμπά, Καρντόσο.

Κέρκυρα: Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Γεωργίου (66' Γκόμες), Σπίνουλας, Ντουάλα (77' Ντιμιτρόφσκι), Σιόντης, Ιωάννου, Επστάιν (89' Κόντος), Ζαραδούκας, Ροζέριο, Νίκιτς.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code